Puriul Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 cine nu a fost are de ce regreta.a fost superb,exact cum ma asteptam-....moldovenii sunt extraordinari convivi,niste amfitrioni perfecti,calmi,cu simtul u morului deosebit,te imprietenesti din prima cu ei.locatia ....una ideala parada asisderea.nu stiu de ce dracu multi n-au venit!?!? asta e....poate la anu....multumiri lui adrian,oreste&comp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 cred k a fost frumos, si io ma oftc k n-am putut veni. Puriul stii din cauza cui, nu? Oricum ne vedem la odorheiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 8, 2005 Autor Share Postat August 8, 2005 cred k a fost frumos, si io ma oftc k n-am putut veni. Puriul stii din cauza cui, nu? Oricum ne vedem la odorheiu. 219012[/snapback] bai baiatule...nu stiu ce sa zic cu odorheiu asta...parca m-am cam saturat de acelasi traseu[tg.secuiesc,gheorghieni]...ce-i drept,baietii[vorbitorii de maghiara]sunt foarte de treaba...nu stiu ce sa zic.... uff! in fine...daca-i frumos afara...vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 asa asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 a fost fain... sa speram ca la anul sa fie si mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate