Dorrian Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Sa confruntat careva dintre voi cu probleme la cutia de viteze,nu mai pot sa o pun la punctul neutru ,i-mi sare ba intrantaia ba intradoua ,o pun in punctul neutru foarte greu,cateodata trebuie sa opresc motorul pentru a putea sa o las in neutru ,nu stiu de ce.Daca are cineva idee de problema aceasta sa-mi dea si mie de stire.Si inca ceva! ,maneta de ambreiaj cu este la voi TARE?asa este la monster? ca mi-a rupt mainile.Voi de unde va luati consumabile! i-mi trebuiesc placute de frana pe spate,de unde sa le cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nu sunt monsterist .........dar curata lantul apoi intinde-l .......dupa aia vezi daca mai face asa ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Ambreiajul de la Monster e mai tare decat la japoneze, chiar daca este hidraulic. Te obisnuiesti pana la urma (faci mushki la antebrat ). Cat despre cutia de viteze, suna a nashpa: + in prinul rand as verifica nivelul lichidului din rezervorul de la maneta de ambreiaj (cel mai probabil nu e acolo problema, daca zici ca trebuie sa inchizi motorul - dar e cel mai usor de verificat). Monsterele au boala la pompa de ambreiaj (e pe partea stanga, langa pedala), la care se busesc garniturile. Astfel ca pierzi tot lichidul din instalatie. + altfel problema pare a fi la timoneria cutiei de viteze, care inseamna desfacut cutia etc. Adica treaba de dus la service. Daca esti mester in ale manuirii sculelor si ai manual de service, probabil ca o poti face si tu (dar dureaza mult mai mult). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate