moldovean Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 dupa ceva timp am ajuns si la acest vis, achizitionarea unei "virgine" , calma, devreme acasa, ascultatoare, ce mai ... "femeia" ideala. e o Yamaha de 650cc din '99 inmatriculata in '00, alba ca laptele, o frumusete, pacat ca eu sunt cam urat, dar ne completam - 17oookm speram ca in max 2 luni sa iesim pe strada nu doar in parcare la work. Tot respectul pentru vechiul proprietar - Marian - Bals-OT asfalt uscat tuturor. Bogdanel. bum bum discret ! http://www.youtube.com/watch?v=DVv0cV8nNrw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Imi place cum arata motoru tau, sper in viitor sa imi iau si eu un chopper, dar inca nu stiu Virago sau Shadow. Sa te bucuri de ea fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate