robert bk350 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 salutare o informatie doresc doar.am tot cautat p net niste date tehnice ale motorului tula,dar in zadar.de fapt ma intreseaza alezajul si cursa motorului,eventual profilul pistonului.am un proiect,in care am nevioe de un piston,cu anumite dimensiuni. pana nu gasesc pistonul potrivit,proiectul este secret . multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 nu adapta pistoane, mai bine iti face cineva acel piston. PRofilul pistonului la tula e clasic ca la BK-ul tau. Vezi ca va fi intrunire de comuniste, sper ca apari cu fierul din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 nu adapta pistoane, mai bine iti face cineva acel piston.PRofilul pistonului la tula e clasic ca la BK-ul tau. Vezi ca va fi intrunire de comuniste, sper ca apari cu fierul din dotare. pai ....... anul asta la o singura intalnire am fost nu prea pot cu timpul dar chiar nu stie nimeni niste dimensiuni? pls cursa/alezaj tula tmz 200 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate