Vizitator stress_L&P Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 bai stressule, da tu ai vazut vreodata un ghid de lada?sau mai bine zis , ai avut in palma un ghid de lada (original!!!),si unul de dnepr? e o dif. uriasa intre ele , incepand cu calitatea materialului, si ar mai fi ceva , da' te las pe tine sa te convingi singur   te salut cu tot respectu'.... 225555[/snapback] eu radeam ca tot rusesti is! p.s. nu-s bai cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 esti cumva on-line pe messenger? uite i.d.-ul meu , poate vrei sa vb mai usor, nu prin forum: leaualorin ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 it's alive !!! maine cred ca plec in tura: vama - eforie - brasov enibadi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Poti sa dai ceva detalii cum ai rezolvat problema??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 inlocuit supape si ghiduri de evacuare cu unele facute la strung din axa de dacie, si toate arcurile cu unele de masina(bmw un pic cam mari-la limita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Am vazut undeva pe net ca daca ii pui arcuri mai dure decat are ea original iti mananca tijele. Da' o sa ne spui tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 pai da ca e o forta mai mare cara actioneaza asupa lor! si mananca si scaunele! dar atata timp cat merge fara sa phuteze ceva merge mai bine (motorul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate