titz Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 La un Pegaso 3, nu-mi mai incarca bateria, am schimbat puntea de incarcare acum o luna-doua, am schimbat sapt asta si bateria...nu-mi incarca.. s-ar putea sa fie o problema la alternator... Stiti pe cineva? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Degeaba schimbi bateria.Verifica si alternatorul sa nu aiba vreun scurt.Daca ai nevoie de bobinat, te pot ajuta. PS: cum este alternatorul, sta in ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titz Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Bateria am schimbat-o ca oricum era praf... Eu as verifica , dar nu stiu cum ... de-asta as vrea sa merg la cineva care se pricepe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupan sorin Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 sal, am si eu o yamaha xt si am probleme cu incarcarea, am schimbat bateria, am pus una noua si in loc sa imi incarce ea mio descarcat-o in 2 zile. stie cineva ce ar putea fi stricat. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate