titz Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 La un Pegaso 3, nu-mi mai incarca bateria, am schimbat puntea de incarcare acum o luna-doua, am schimbat sapt asta si bateria...nu-mi incarca.. s-ar putea sa fie o problema la alternator... Stiti pe cineva? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titz Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Bateria am schimbat-o ca oricum era praf... Eu as verifica , dar nu stiu cum ... de-asta as vrea sa merg la cineva care se pricepe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupan sorin Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 sal, am si eu o yamaha xt si am probleme cu incarcarea, am schimbat bateria, am pus una noua si in loc sa imi incarce ea mio descarcat-o in 2 zile. stie cineva ce ar putea fi stricat. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate