zahei Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 tocmai am descoperit ca bunicul cumnatului meu are 3 motociclete clasice acasa. dintre care cel putin una a fost in stare de functionare pana acum nu-stiu-cati-ani de cand batranul nu a mai putut merge cu ea. si ca e dispus sa mi le dea. si cel putin una dintre ele pare sa fie un zundapp. in weekend-ul asta merg sa le iau de la batran. multumesc, zgariati-va pe oki. inca o data! acum: cine stie personaje care se implica in restaurari-reconditionari de astfel de fiare? p.s.: dupa ce ma vad cu fiarele in curte, revin cu detalii si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 Eheheee!!! Asta da plesneala... Or avea si acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 daca e vreo piesa de colectie, dai o bere cand o vinzi ...sau cumperi o fabrica de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Noiembrie 11, 2003 Share Postat Noiembrie 11, 2003 Pe mine m-ar interesa zundapp-ul ala.Ia vezi poate vrei sa iei si tu un banisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 12, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2003 Pe mine m-ar interesa zundapp-ul ala.Ia vezi poate vrei sa iei si tu un banisor. da, sunt sigur ca toti vreti un chilipir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 12, 2003 Share Postat Noiembrie 12, 2003 Pe mine m-ar interesa zundapp-ul ala.Ia vezi poate vrei sa iei si tu un banisor. s-ar putea sa mai am io niste piese de motor de zundapp prin pivnita... sa ma uit intr-o zi cand cobor dupa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate