Sari la conținut

Demontarea Aparatorile De Lantz/pinion La Minsk.

Lt. Navarro
 Share

Postări Recomandate

Salutari. Pentru cei care stiu cum ii minsku (atasez si o poza), am o problema: Dintr-o cauza anume, nu stiu exact care, (probail rotirea piesei #2 din imagine carcasa pinionului rotii) dar asta e mai putin important acum , lantul a trecut cam cum se vede in imagine, conform dungii rosie (sau maronii, sau ce culoare o mai fi ajuns). Mai degraba aparatoarea era mutata stramb, ca lantul cred ca e ori intins ori prea intins. Ce s-a intamplat mai departe? Raspuns: A ros partea cauciucului aparatorii care e incercuita pe desen cu puncte roz. Foarte grav n-ar fi, decat ca intra nitel praf in plus p-acolo. Partea naspa e ca mi-a umplut zona albastra (langa pinionul de atac, in spatel capacului din dreapta al motorului care vine peste pinionul de atac si magnetou) cu un rumegus mai mult sau mai putin fin din cauciuc. Am scos cea mai mare parte din ce s-a adunat acolo, dar problema e cu zona verde: aparatoarea pinionului rotii. Mi-e ca s-a adunat ceva reziduu d-asta si p-acolo Iar aparatoarea asta e facuta din doua bucati.

Intrebarea e: ca sa verific ce se intampla acolo, ce mai trebuie sa dau jos in afara de probabil axul rotii spate, cu tot cu ax, ca peste capacul ala mai vine si bascula.

Vreau raspuns doar de la cineva care cunoaste Minskul FOARTE bine si a inteles la ce ma refer din descrierea asta. Nu vreau pareri/sfaturi date ca sa fie, va rog frumos (nu va suparati).

Mersi mult.

post-3218-1217942203_thumb.jpgpost-3218-1217941714_thumb.jpg

Si inca o poza, se vede - chiar daca-i facuta de pe dreapta.

29667438crw_0815.jpg

..

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai maine pe la mine cu ea, dam roata jos, ferificam rulmentii cu ocazia asta, desfacem cutia respectiva, lantul, curatam, verificam, ca e pacat sa faci tiganie :lol:

tot cu ocazia asta verifici si pinionul din cutia aia, starea lui...

operatiune usoara, de care sunt satul :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri