alex123 Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Salut ai vreo idee cum a reusit asta sa puna roata asta nesimtita pe o motocicleta cu cardan???? nu se modifica unghiul cardanului si dupa aia face ca dreaq??? te intreb pe tine fiindca am vazut ca si tu ti-ai pus roata aia mai lata si altcineva daca mai stie mi-ar prinde bine un raspuns multumesc anticipat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 chiar nu stie nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Nu e mare lucru. Depinde de latime. La Niprul meu am o roata si cauciuc de 205, pus pe butucul original. Unghiul cardanului e modificat, poti sa faci cu 2 cruce cardanice. Una in fata, una pe spate si e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Nu e mare lucru. Depinde de latime. La Niprul meu am o roata si cauciuc de 205, pus pe butucul original. Unghiul cardanului e modificat, poti sa faci cu 2 cruce cardanice. Una in fata, una pe spate si e gata. 224295[/snapback] Imi pare rau ca raspund asha tarziu , dar sunt in concediu si nu prea stau pe acasa , dabea am venit din Vama si plec iar , cum spune si Pannoniachopper daca ii pui 2 cruci cardanice ai rezolvat problema ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 17, 2005 Autor Share Postat August 17, 2005 merci man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate