LaZeR Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Acu 2 ore ne-am hotarat sa facem drumu asta dimineata .... La ora 10 intalnirea in Piata Romana la ora 11 cel tarziu plecarea !!! Suntem 8-9 persoane !! Bucuresti -> Ploiesti -> Cheia -> Brasov -> Poiana Brasov -> Rasnov -> Paraul Rece -> Bucuresti bucuresti -> ploiesti = 63 km ploiesti -> sacele = 98 km sacele -> poiana brasov - rasnov = 65 km rasnov -> predeal = 20 km predeal -> bucuresti = 143 km Cine mai doreste sa vina sa dea un sms sau un tel la 0731.016.825 0766.598.880 Haidem ..... m-au sunat 2 baieti pana acu de pe forum ... mai haidem .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 salutare, mi-a facut o deosebita placere sa va am ca parteneri de drum pe toti cei care ati venit azi. dupa cum am vorbit la petrom a ramas sa ne lasam ID-urile de mess. Eu sunt Razvan cu cbr F4 iar id e soloxl2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutare, Eu am fost cu un Suzuki Bandit 600S.Excursia a fost tare rau , mai vin si cu alta ocazie. Idu de mess e v_alexandru_c . Daca are cineva poze sa imi trimita si mie. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 hehe frumoasa plimbare ,mai vin cu voi pe cheia sa-mi polizez scaritele la intruder,i-mi cer scuze ca n-am mai oprit la petrom in ploiesti dar chiar trebuia sa ajung repede in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaZeR Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Intradevar a fost super iesirea .... Nu toti care am fost frecventeaza forumul asa ca o parte din id-uri pot sa vi ledau eu ... idul meu este : nick_nba88 am si pozele sa vi le dau .... urmatoarea iesire o sa se intample cat de curand ....sper sa fim si mai multi .... de 13 cati am fost acu ...si fara incidente .... acu sa nu se sperie lumea nu a fost cine stie ce ... am alunecat eu pe o curba ... si intruderu la fel .... nimic grav ... ne-am ales doar cu niste zgarieturi pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate