claudiu_m_2005 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 spuneti`mi si mie unde gasesc si eu un service serios si bun , sau poate cunoaste-ti o persoana care chiar sa stie mecanica in 2 timpi.am o aprilia rs 125 si as vrea sa ma duc la un mecanic sa o vada , am mai fost eu la un service fantoma prin iasi si mi`a luat si bani garla si n-a facut mai nimica. apropo , am avut un calaj la motor si nu stiu din ce cauza . cineva ar fi zis ca e posibil sa mi se fi blocat termostatul(pt ca la un moment dat aveam 95 grade in timpu mersului).si de aia m-am hotarat sa schimb setul si as avea nevoie de cineva care sa mi-l puna.dar am o nedumerire , vroiam sa cumpar un cilindru original si un piston vertex , dar la un cilindru de 54mm , ce dimensiune trebuie sa aiba pistonu?ca am vazut in catalogul vertex , pentru aprilia rs 125 dimensiuni de la 53,93mm la 54mm.a , si pistoanele astea vertex sunt de mai multe categorii:race si replica ,daca a mai avut cineva as dori sa imi spuna si mie diferenta. chiar nu stie nimeni un service moto prin neamt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 unul in bacau stiu eu, insa lasa-ma sa ajung acolo sa vad cum merg lucrurile, apoi iti las vorba aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugend Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 spuneti`mi si mie unde gasesc si eu un service serios si bun , sau poate cunoaste-ti o persoana care chiar sa stie mecanica in 2 timpi.am o aprilia rs 125 si as vrea sa ma duc la un mecanic sa o vada , am mai fost eu la un service fantoma prin iasi si mi`a luat si bani garla si n-a facut mai nimica. apropo , am avut un calaj la motor si nu stiu din ce cauza . cineva ar fi zis ca e posibil sa mi se fi blocat termostatul(pt ca la un moment dat aveam 95 grade in timpu mersului).si de aia m-am hotarat sa schimb setul si as avea nevoie de cineva care sa mi-l puna.dar am o nedumerire , vroiam sa cumpar un cilindru original si un piston vertex , dar la un cilindru de 54mm , ce dimensiune trebuie sa aiba pistonu?ca am vazut in catalogul vertex , pentru aprilia rs 125 dimensiuni de la 53,93mm la 54mm.a , si pistoanele astea vertex sunt de mai multe categorii:race si replica ,daca a mai avut cineva as dori sa imi spuna si mie diferenta. chiar nu stie nimeni un service moto prin neamt? este un tip BEBE in PIATRA NEAMT care se ocupa cu tot felul de reparatii motoare pe 2 roti.daca vrei sa afli mai multe intreaba-l la tel.0744215980.la noi el este cel mai tare. spuneti`mi si mie unde gasesc si eu un service serios si bun , sau poate cunoaste-ti o persoana care chiar sa stie mecanica in 2 timpi.am o aprilia rs 125 si as vrea sa ma duc la un mecanic sa o vada , am mai fost eu la un service fantoma prin iasi si mi`a luat si bani garla si n-a facut mai nimica. apropo , am avut un calaj la motor si nu stiu din ce cauza . cineva ar fi zis ca e posibil sa mi se fi blocat termostatul(pt ca la un moment dat aveam 95 grade in timpu mersului).si de aia m-am hotarat sa schimb setul si as avea nevoie de cineva care sa mi-l puna.dar am o nedumerire , vroiam sa cumpar un cilindru original si un piston vertex , dar la un cilindru de 54mm , ce dimensiune trebuie sa aiba pistonu?ca am vazut in catalogul vertex , pentru aprilia rs 125 dimensiuni de la 53,93mm la 54mm.a , si pistoanele astea vertex sunt de mai multe categorii:race si replica ,daca a mai avut cineva as dori sa imi spuna si mie diferenta. chiar nu stie nimeni un service moto prin neamt? este un tip BEBE in PIATRA NEAMT care se ocupa cu tot felul de reparatii motoare pe 2 roti.daca vrei sa afli mai multe intreaba-l la tel.0744215980.la noi el este cel mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate