Sari la conținut

eugend

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eugend

  1. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ultimul model de honda pe gaz natural
  2. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    m-am hotarat sa vand virago 535 fabricat in 1990.functioneaza perfect ,in primavara am schimbat filtrul de ulei,uleiul si bujiile ,am pus si baterie noua adusa de la louis.maine am sa-i fac si poze.cred ca 2000 de eu nu este prea mult .acum are 54000km.
  3. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    multumesc.poate m-am uitat eu rau dar acolo sunt cu aproape 400lei bucata.
  4. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    fara suparare.cat de dzmembrata? eu vreau membranele de la carburator. daca nu, sa-mi spuna si mie cineva unde pot gasi membrane carburator la un pret pamantean ,ca am vazut pe net niste preturi astronomice.
  5. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    vin si eu cu o intrebare.de unde cumpar doua membrane pt carburator si un filtru de aer pt virago 535 din 1992?
  6. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ma gandeam ca arde prea tare si topeste supapele. multumesc pt. incurajari. oare anul asta nu indrazneste nimeni sa faca o intalnire?
  7. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    benzina de 95 cu un aditiv pt plumb pt ca in manual scrie ca functioneaza cu benzina regular iar cei de la statiiile de benzina zic ca regularul nu se mai fabrica pt. ca era cu plumb.
  8. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    sa-mi spuna si mie careva de ce s-au inalbastrit tevile la iesirea din cilindru? anul trecut nu am patit asa ceva.treaba asta s-a intamplat dupa ce am schimbat uleiul si bujiile.am virago 535.
  9. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ma scuzati ca am intervenit aici, dar nu mai stiu ce benzina sa folosesc pt virago 535. unii spun ca este buna cu plumb , altii fara plumb.voi de de care folositi?
  10. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    multumesc, am luat legatura telefonic cu ei si mi-au promis ca aduc bateria.
  11. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    multumesc, am sa incerc. multumesc, am sa incerc.
  12. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am sa va rog ceva pt. ca suntem vecini.(p. neamt). am incercat sa pornesc motocicleta dar bateria este moarta. am scris celor de la bb. dar nu raspund (eu credeam ca au firma serioasa). daca aveti drum pe la bb vedeti daca au baterii pt virago 535 ,si la ce pret. multumesc.
  13. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    se potrivesc la virago din1990? cat costa?
  14. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    au facut si chinezii virago 535 (lifan 400). intr-un fel este bine ca o sa gasim piese. hhttp://www.lifan.es/index.php?pId=90#ttp://www.lifan.es/index.php?pId=90#mai ieftine.
  15. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    este posibil sa se fi dereglat intrerupatorul de la cric.asa am patit si eu.trebuie curatat dar in primul moment ,sprijini motorul de ceva si te joci un pic cu butonul de la intrerupator pana isi face treaba.
  16. este un tip BEBE in PIATRA NEAMT care se ocupa cu tot felul de reparatii motoare pe 2 roti.daca vrei sa afli mai multe intreaba-l la tel.0744215980.la noi el este cel mai tare. este un tip BEBE in PIATRA NEAMT care se ocupa cu tot felul de reparatii motoare pe 2 roti.daca vrei sa afli mai multe intreaba-l la tel.0744215980.la noi el este cel mai tare.
  17. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    multumesc! daca ajung dupa ora 12, te sun.
  18. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    sa o porti sanatos! maine cred ca ajung la gheorghieni.am auzit ca la voi este un magazin bun pt. moto.poate imi dai si mie adresa.
  19. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    incerc sa pun o foto luata tot de pe forum daca reusesc .
  20. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    oare nu se gasesc jenti turnate si pt. ale noastre? daca stie cineva despre asa jenti , sa ne spuna si noua .tare nu vreau sa car dupa mine trusa de scule,camere,petice si sfintii din ceruri care sa ma ajute? pentru dr moleu las nr. de telefon poate ne intalnim la sosea 0749879431. poze facute la adapost pt ca ploua afara, dar promit sa trimit poze adevarate din zona neamt.
  21. eugend

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna seara, de o saptamana sunt proprietarul unei virago 531 3br de 20,5 kw asa scrie in cartea de identitate italiana de unde a fost adusa.este productie 1990 . arata si functioneaza f. bine.am postat abia azi pt ca abia acum am reusit sa termin de citit cele 264 pagini. sunt pasionat de motoare (barca ,motocicleta, masina ,si tot ce paraie).cred ca in cazul de fata fostul proprietar italian a avut grija sa desfaca suruburile de sub tobe pt ca face un zgomot placut.am sa incerc sa postez cateva poze. azi am iesit a treia oara cu motorul la sosea si am avut prima surpriza cand mi-a atras atentia cineva ca am cauciucul din spate moale.stau eu acum si ma gandesc ce ma fac daca am sa am chiar o pana de cauciuc ,pt. ca nu-mi pot inchipui ca am sa imping la peste suta de kg.. in afara de dtt ce solutii dati in astfel de situatii?.pana am sa completez datele mele, va spun ca sunt din piatra neamt si in oras am mai vazut un motor ca al meu.am incercat sa pun si poze dar sunt facute la calitate maxima si nu le descarca .fac alte poze maine si incerc sa le postez. inca o problema, am numere provizorii valabile o luna pana pe 20 august si sunt programat la r.a.r. pe 4 sept. ,inseamna ca voi sta pe dreapta 2 saptamani? ma bucur ca v-am descoperit.
×
×
  • Creează nouă...