Dark Petak Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 nici nu am incercat dupa concurs, asa nici nu stim daca merge sau nu ... oricum nu sunt invidios de Ervin, e bun pilot, yo nu, el face concurs, yo nu, fac de placere, daca invat ceva de la el sau de la alti fac pt placul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 nici nu am incercat dupa concurs, asa nici nu stim daca merge sau nu ... oricum nu sunt invidios de Ervin, e bun pilot, yo nu, el face concurs, yo nu, fac de placere, daca invat ceva de la el sau de la alti fac pt placul meu. gata cu vrajeala Petak! si tie iti place sa fi in fata erai mandru sa fi pe locul 2 la campionatul european in E2 esti baiat bun si vei invata si tu "benni up" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Daca vine maestru Greg atunci pot ca inveti si mai alte chestii, abia astept. Stii cand vine? Pana atunci trebuie sa mergem undeva..ce zici de veekend...o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Daca vine maestru Greg atunci pot ca inveti si mai alte chestii, abia astept.Stii cand vine? Pana atunci trebuie sa mergem undeva..ce zici de veekend...o iesire? Petak bacsi,e de rau cu tine nu stii ca ai antrenament sambata,duminica cu Greg? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 yeyeye...va fie o distractie mare abia astept sa fie dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate