Sari la conținut

Dark Petak

Membru
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    petakcross

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gheorgheni
  • Carnet moto din
    2003 dar a fost suspendat 1 an pentru conducerea unui vehicol neinmatriculat pe drum judetean LOL
  • Motocicleta
    Yamaha YZ250 `05
  • Numar Moto
    XX xx XXX
  • Club
    no more club shit

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki KX 250(2T) `89 Suzuki RM 250(2T) `96 Yamaha YZ 400 `98 Yamaha YZ 250(2T) `04 KTM EXC 450 `04 KTM EXC 250(2T) `05 Yamaha YZ 250(2T) `05 GASGAS EC 250 Race(2T) `05 Husqvarna TE300(4T) `07 Honda CRF450R (4T) `08 Sherco 450 (4T) `05 Sherco 300 (2T) `05 Honda CRF450R (4T) `09
  • Interests
    Cross,Trailride,Ski,Snowboard

Dark Petak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi !!!
  2. Ieri am facut "the main track" a fost super, dupa 2ore si 30min am ajuns la pista de ski, putin obosit, niste zgarieturi sub ochi,dar fericit ca am terminat traseul,puncte cele mai frumoase au fost : autostrada soarelui (nu inteleg de ce numeste asa dar a fost "fun") si ceva urcare Dead Cucu's sau asa ceva. felicitari dumnu Patrik, mie pare rau ca nu am participat la intalnire, sper ca anul viitor.
  3. Rulelmeti la bascula de spte, (11db) costa 120ron de la SKF! la GAsGAs. La motor se potriveste de la CR Honda, piston, etc. oricum am noroc ca cunosc pe Patrick si el aduce ff repede tot ce am nevoie.
  4. Salut! Acum am un GasGas 205 ec 2005, am avut ktm exc 250 din 2005. Diferenta intre doua motorete e signicativ, GasGas are CDI dual maping, adica doua harti de aprindere, blah blah blah, nu sunt bun in technic, dar credema ca simte cand merg cu cross sau enduro, adica scuzati la gasgas e asa, soare sau ploaie.Ok, sasiul e tot o (cuvant urat) ca la KTM, daca nu ai protectia pt motor o sa strici cadru, mi se pare ca are cuplu mult mai mare decat KTM.KTM ul a fost mai cross, mai violent, paacat ca amirtizoarele WP nu sunt asa bune ca Ohlins, si se simte. Ktmul arata bestial, supertare, Gasgas e ff urat, modele noi sunt mai ok dar totusi cred ca ktmul e mai frumos, dar nu asta conteaza. a da si am mers cu un GAsGAs EC 300 2008...a fost foarte fain, cuplu mare, dar putin obositor, dar nu am mers atat ca pot sa zic ca e bun sau nu, KTM exc 300 la fel, nu am mers destul, cred ca 300 e prea mare pt mine (180cm, 76kg, fac cuncurs enduro la cat A)
  5. hahahah da am descoperit dedemult...am gandit ca sa fac ceva nou, din pacate am fost singur
  6. mersi maestru...mai vii la Gheorgheni, sa facem treaba?
  7. hahahahahaa ideea superba, oricum vine vara...e 23.53 si e caldura afara, topeste zapada, gheata, totu...
  8. 2t e la moda, ficare concurs extrem vezi pe David Knight sau Blazusiak si tecrezi ca ce usor e, cumperi un 300 pt +CP e la moda si vrei sa faci ce fac Experti...si nu asta e problema...problema ca nu mergem sa dam la deal la padura, ci vorbim ce este mai bun...2t sau 4t...yo zic..fiecare cu pizd@m@...i. acum 4t nu e mult mai greu ca 2t, 2t acum nu este mai violent ca 4t(vorbim despre enduro bikes)...trebuie sa alegem o motocicleta pe care simtim bine si sa ne dam, restul nu conteaza.
  9. Gnarly The FMF Gnarly pipe focuses on increasing the lower RPM horsepower and torque to get you out of the toughest terrain. When looking to add 4-stroke tractor like torque to your 2-stroke and you need a pipe to withstand the harsh elements, this is the pipe for you. # Nickel plating is an FMF trademark and has been ‘copied’ by everyone making it the most imitated expansion chamber in the world. # Super strong18 gauge steel construction makes it GNARLY! Yo cred ca da.
  10. Nu am mers mult cu mobra CRFx300, dar cat am mers pot sa spun cel mai reusita motor hardenduro in 4t, e usor , usor manevrabil intre copaci, nu fiarba apa, pozitie foarte placuta pe motor, ai senzatia ca nu este loc destul de dur pt asta,stabilitate perfecta, pt mine arcurile au fost putin tari, dar Atacs e mai greau decat mine, pt el e ideal, cred.Problema singura ca sunt un pilot de 2t si nu sunt obisnuit cu frana de motor, dar asta e problma mea. Thx to Atacs 4 the bike
×
×
  • Creează nouă...