cbrxx Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 @ Nomad_shop:CRF 450 R = motocross. CRF 450 X = enduro. DA,am avut crf 450 din 2002,cross modificat pt enduro( roata 18,suspensii enduro,cutie enduro),dar n-am avut nici o problema(chiaar daca gurile rele zic ca la modelul din 2002 se rup cel mai usor supapele),fiecare marca are problemele specifice( vezi la japoneze supape,la Ktm biela+probleme de rulmenti si chiulasa) care apar de obicei daca service-ul nu e respectat ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) DA,am avut crf 450 din 2002,cross modificat pt enduro( roata 18,suspensii enduro,cutie enduro),dar n-am avut nici o problema(chiaar daca gurile rele zic ca la modelul din 2002 se rup cel mai usor supapele),fiecare marca are problemele specifice( vezi la japoneze supape,la Ktm biela+probleme de rulmenti si chiulasa) care apar de obicei daca service-ul nu e respectat ca la carte. corect!!!!!! . Toate problemele pot fi prevenite daca se face verificarea de rutina specificatqa in manual. Editat Septembrie 2, 2008 de Nomad_shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate