sangre Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 M-a sunat Vallicady sa-mi zica de un accident ce s-a petrecut acum 10 minute in Buzescu Alexandria. Motoru un Moto Guzzi nr TL90AOW i-a iaesti o dacie in fata si nu s-a asigurat si baiatul cu motoru a intrat in el... Daca stiti pe cineva acolo sunati intrebati si sa se duca careva sa-i ia motoru ca e imprastiat pe jos pe acolo... Am inteles ca a venit salvarea si l-a luat pe baiatul ala... update... am reusit sa iau legatura cu proprietarul (Fane) si mi-a zis la telefon ca era frati-su si grav nu e doar ca are unele probleme la bazin ca s-a lovit de rezervor....NU avea viteza mare... Insanatosire Grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tafy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) acum am trecut pe acolo link - > /index.php?...40&start=40 Numarul era TR 90 AOW Editat August 13, 2008 de Tafy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 a venit fratele sa recupereze motocicleta, am inteles ca omul nu a patit mare lucru. bine ca e numai atat. nu mai e nevoie de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ID lui fane este acum guzz, inainte avea moto_fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate