Sari la conținut

marinesku73

Membru
  • Număr conținut

    272
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marinesku73

  1. "Probabil ca sunt.." ar fi varianta corecta!
  2. ai schimbat numerele de C-ta, Mytryy>?
  3. un cauciuc pt carpati (pe 23) pe unde as putea gasi?
  4. salut, Rica sunt cu VW broasca din Buzau. ai cumva un cauciuc de carpati (pe23)

  5. marinesku73

    Ij (izh)

    la partea electrica te pot ajuta eu, numai ca sunt cam departe de tine... BUZAU
  6. bine ca te pricepi tu la accidente. ce lucrezi la zmurd?
  7. pai soferul de duba nu era motociclist, deci toti l-au umplut de diverse.... ar trebui si la noi ceva impartialitate
  8. .......iar in unele,cum ar fi si asta, e foarte RELEVANTA! Mesaj completat nu, da' daca aia e de vina, arata de parca-i viu!
  9. macar numarul de la motor si tot era ceva... de ce nu l-ai intrebat pe Domnul Politist cu care ai stat de vorba?
  10. facand un calcul au rezultat cam 600 km/zi. daca mai si dormi, cam 10 ore/zi in sa. Ai segmentat motorul in timpul asta? La 220000 km ar cam fi fost necesar. Ce trasee ai facut? Ai pus la socoteala si km facuti pe vapor cand treceai de pe un continent pe altul? De 5 ori inconjurul Pamantului intr-un an?? Destul de bine. de ce n-ai postat la Calatorii pe 2 roti?
  11. vorbeste cu omul asta: Mircea Cotiga, 0744-338.309. E tatic pe fibra.
  12. eu vreau campania "femeia ta poate fi a mea", ia sa va vad, cand iesim in strada la un flash mob?
  13. becul de pe stop pe frina ti l-a ars? Mesaj completat io am schimbat mobra. mi-am luat aprilia pegaso, dar nu merge. mai ai niste piese de schimb? da' le dai si tu mai ieftin asa, ca sunt mai student.
  14. seamana teribil cu fiecare an trecut si va semana teribil cu fiecare an de acum incolo. e cruda realitate. cu gropi sau fara. altceva?
  15. deci daca imi trebuie sa fac distanta la bujii 0.7, pot folosi 7 lere de 0.1 puse una peste alta??
  16. ce-ai restaurat tu acolo, papusel? aia e restaurare sau restaurant? cablu de prelungitor alb, prins in coliere de plastic albe, peste vopseaua neagra? lipsa fisa bujie?!? burdufurile de la amortizoarele fata de mobra si prinse-n aceleasi coliere de plastic?!? cum ai spus? ti-a dat un italian mult mai mult pe ea? mai sa fie, da' stiu ca esti un mare fan al basmelor... restaurarea aia nu face mai mult 2 milioane.. si, sa-ți fac desfasuratorul: - cablu prelungitor turcesc, 2 m, 10 mii metru = 20 mii lei vechi; - vreo 30 bucati coliere de plastic ori 1000 lei vechi bucata = 30 mii lei vechi; - vopsea dce policolor din lotul expirat care se exfoliaza la soare, 750ml ( o cutie) 500 mii lei vechi; - furtun acetilena 4 cm (rosu, pe pedala schimbatorului de viteze) - 10 lei vechi; - furtun oxigen, 4 cm (albastru, pe pedala de pornire) - 10 lei vechi; - munca ta - 2 sticle de bucegi ori 60 mii lei vechi = 120 mii lei vechi si un pachet de viceroy rosu = 70 mii lei vechi. total: 740.020 lei vechi. hai, fugi ca mai ai o tigara de fumat... nu mai aburi lumea aiurea, c-a-nceput sa cam puta. p.s. vezi ca mai sunt 2 degete de bucegi in sticla, bea repede, ca se trezeste!
  17. ...iar tu nu stii de gluma...peace, man! ai reusit sa iei simsonul ala de la GL?
  18. aveau ITP, asigurare, astea? la pretul asta ar cam fi trebuit....
  19. nivel scazut in carburator e exclus, nu ar mai merge bine in ture multe cind consuma mai multa benzina
  20. zgomote faceati dumneavoastra cand vorbeati fara sa spuneti nimic. atunci cand eu am sesizat o greseala, am facut un lucru folositor forumului si comunitatii noastre
×
×
  • Creează nouă...