raulus Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 as vrea sa-i pun un cric lateral. are cineva asa ceva de vanzare? de fapt mi-ar trebui si un cric normal, ca al meu e indoit rau... da de asta poate gasesc in targ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 SALUT! Am vazut pe la intalniri,la baietii de la MS,cei care vand piese si echipamente.(nu stiu daca umbli pe la intalniri ) In caz ca nu ajungi anu' asta pe la cele care au ramas,am cartea de vizita si-ti scriu datele. Zoltan Okanyi- SC MOTOR LINE SRL -Tg. Mures,str. Iuliu Maniu,nr.9 ORANGE:0744506624 CONNEX:0722669946 E-mail:motorline_ms@yahoo.com MULTA BAFTA SI ASFALT USCAT! PS:un cric complet,cu tot cu suportul de pe cadru, era in jur de 35 leiRON( ),cel putin asa imi amintesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 (editat) nu umblu pe la intalniri... ca de abia am reusit sa-mi iau motoru... iar carnetu... inca un pic si vine si ala. si dup-aia umblu si pe la intalniri. tu te refereai la cric lateral sau de ala normal? oricum le-am dat un mail sa vedem ce zic Editat August 19, 2005 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 ai putea sa-ti faci unul daca nu gasesti! nu cunosti pe nimeni cu nipru care sa-ti imprumute cricul putin timp ca sa face ceva dupa ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 ba da, dar... s-ar putea ca facutul sa ma coste mai mult plus ca unul artizanal e posibil sa nu fie asa bun ca unul facut in fabrica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 nu are cum sa te coste mai mult de 35 de lei si in plus daca e facut bine nu ai treaba cu calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 io aveam dinala lung de ij(festival)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 ei daca merge ala de festival iti dau eu unul moaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 dau o bere atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 daca-l vrei zi-mi cum facem si gata! nu e cine stie ce dar e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 ce sa zic... vad ca esti din galati. cand ai drum prin bucuresti dai un semn. orice cric e mai bun decat ce am acum. asta pe langa faptul ca e "clasic" mai e si cumva indoit si numa doo persoane putem sa ridicam motorul pe el. raula13@yahoo.com ma gasesti pe messenger... in timpul serviciului de la 9 la 6 luni-vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 se potriveste cricu central de la IJ la Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 ce sa zic... vad ca esti din galati. cand ai drum prin bucuresti dai un semn.orice cric e mai bun decat ce am acum. asta pe langa faptul ca e "clasic" mai e si cumva indoit si numa doo persoane putem sa ridicam motorul pe el. raula13@yahoo.com ma gasesti pe messenger... in timpul serviciului de la 9 la 6 luni-vineri 226918[/snapback] stai linistit, ca si daca e cricul original si bun tot numai 2 persoane reusesc sa ridice utilajul pe cric.... asta daca nu stii cum ( sau daca nu modifici cricul, tai din el sau ii pui o pedala sa te urci pe ea, ca la straineze...) PS daca iti gasesti alt cric, il iau io pe actualu', ca oricum vreau sa il modific nitel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 nu mi se pare chiar asa de imposibil... pot sa o dau jos de pe cric linistit, dar de urcat... e prea indoit cricul actual si nu prinde cum trebuie... plus ca e prea lasat... cu cricu pus ating ambele roti solul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 nu mi se pare chiar asa de imposibil... pot sa o dau jos de pe cric linistit, dar de urcat... e prea indoit cricul actual si nu prinde cum trebuie... plus ca e prea lasat... cu cricu pus ating ambele roti solul... 227012[/snapback] Asta poate fi un avantaj... ar fi mai usor de pus motoreta pe cricu central. la mine spre ex. e cricul inalt si trebuie sa tragi de ea pana lesini ca sa o salti. De obicei tot in doi merge usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate