Sari la conținut

cric de nipru de vanzare?

raulus
 Share

Postări Recomandate

SALUT! :bounce: Am vazut pe la intalniri,la baietii de la MS,cei care vand piese si echipamente.(nu stiu daca umbli pe la intalniri :rusinica: )

In caz ca nu ajungi anu' asta pe la cele care au ramas,am cartea de vizita si-ti scriu datele.

Zoltan Okanyi- SC MOTOR LINE SRL -Tg. Mures,str. Iuliu Maniu,nr.9

ORANGE:0744506624

CONNEX:0722669946

E-mail:motorline_ms@yahoo.com

MULTA BAFTA SI ASFALT USCAT! :crack:

PS:un cric complet,cu tot cu suportul de pe cadru, era in jur de 35 leiRON( :unsure: ),cel putin asa imi amintesc :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu umblu pe la intalniri... ca de abia am reusit sa-mi iau motoru... iar carnetu... inca un pic si vine si ala. si dup-aia umblu si pe la intalniri.

tu te refereai la cric lateral sau de ala normal?

oricum le-am dat un mail sa vedem ce zic

Editat de raulus
Link spre comentariu

Vizitator stress_L&P

ai putea sa-ti faci unul daca nu gasesti! nu cunosti pe nimeni cu nipru care sa-ti imprumute cricul putin timp ca sa face ceva dupa ala? :rusinica:

Link spre comentariu

ce sa zic... vad ca esti din galati. cand ai drum prin bucuresti dai un semn.

orice cric e mai bun decat ce am acum. asta pe langa faptul ca e "clasic" mai e si cumva indoit si numa doo persoane putem sa ridicam motorul pe el.

raula13@yahoo.com ma gasesti pe messenger... in timpul serviciului de la 9 la 6 luni-vineri

Link spre comentariu

ce sa zic... vad ca esti din galati. cand ai drum prin bucuresti dai un semn.

orice cric e mai bun decat ce am acum. asta pe langa faptul ca e "clasic" mai e si cumva indoit si numa doo persoane putem sa ridicam motorul pe el.

raula13@yahoo.com ma gasesti pe messenger... in timpul serviciului de la 9 la 6 luni-vineri

226918[/snapback]

stai linistit, ca si daca e cricul original si bun tot numai 2 persoane reusesc sa ridice utilajul pe cric....

asta daca nu stii cum ( sau daca nu modifici cricul, tai din el sau ii pui o pedala sa te urci pe ea, ca la straineze...)

PS

daca iti gasesti alt cric, il iau io pe actualu', ca oricum vreau sa il modific nitel...

Link spre comentariu

nu mi se pare chiar asa de imposibil... pot sa o dau jos de pe cric linistit, dar de urcat... e prea indoit cricul actual si nu prinde cum trebuie... plus ca e prea lasat... cu cricu pus ating ambele roti solul...

Link spre comentariu

nu mi se pare chiar asa de imposibil... pot sa o dau jos de pe cric linistit, dar de urcat... e prea indoit cricul actual si nu prinde cum trebuie... plus ca e prea lasat... cu cricu pus ating ambele roti solul...

227012[/snapback]

Asta poate fi un avantaj... ar fi mai usor de pus motoreta pe cricu central. la mine spre ex. e cricul inalt si trebuie sa tragi de ea pana lesini ca sa o salti. De obicei tot in doi merge usor.

Link spre comentariu