alex.insc Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 am un fb sprinter si nu imi mai merge cu filtru de aer pus la carburator , am curatat filtrul si reglalt aerul dar tot nu merge . am fost la un service unde mi-au curatat si carburatorul dar tot nu merge . sa aibe ceva carburatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 vezi sa nu fie alimentarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.insc Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 ce anume la alimentare???? mai am o intrevare : daca maresc iesirea la toba de esapament are vreun efect inafara de zgomot mai mare? motorul este in 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Teoretic, ar trebui sa castigi putere, evacuarea facandu-se mai usor. Dar la un motor de 50cc...nu o sa simti nici o diferenta. Poate creste puterea cu 0.1kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.insc Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 si atunci nu prea se merita nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 si atunci nu prea se merita nu? In nici un caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate