steve-O Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Asa dar .Se merge sau nu se merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Asa dar .Se merge sau nu se merge ? 226407[/snapback] tin si eu ....dar despre ce-i vorba!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Eu , Constantin ,Nucu si altii - Duminica ora 7-30 la Petrom Militari langa METRO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Daca veniti la Craiova dati si voi un semn de viata/pm. Sper sa ne intalnim, desi nu va cunoastem. Si noi de pe aici vrem sa mergem duminica...sambata am inteles ca se fac repetitiile, antrenamentele, insa iesim la un gratar cu motoarele, deci o sa fim plecati toata ziua asa ca ne vedem duminica. (sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate