Sari la conținut

sader

EX+
  • Număr conținut

    553
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sader

  1. Distractie placuta baieti! Ma bucur ca motociclistii raman motociclisti si pe timpul iernii! Eu nu stau in Bucuresti, ajung mai greu, dar o sa ma gandesc la voi si sa beti un suc in cinstea mea! (mie imi place sucul ) Numai bine!
  2. sader

    Ij (izh)

    Uite si Planetuta mea in vremurile ei bune!
  3. sader

    Poze

    Remember Sibiu 2007?
  4. Iote-te la el! Pa si mie nu mi-ai spus? Vom trai si vom vedea. Pana acum imi promisesera vreo 4 oameni ca ma ajuta... Revenind la ale noastre, adica la motoarele noastre, am trimis comanda de piese la Dany, sper ca saptamana viitoare sa le si aduca si peste catva timp o sa le ridic eu de la posta. Sper sa nu fie prea grele! Mihai, la vara facem grupul comunistelor neoficial, te bagi? Eu cel putin nu ma mai duc cu baietii la Cioara sau la plimbari ca merg cu 80 km/h si mie nu-mi place sa ma grabesc. Eu vreau sa ma plimb sa admir peisajul, nu sa-mi vibreze motocicleta din toate balamalele...!
  5. Draga Mihai, dac-ai sti de cand strig eu Ajutooor si toti sunt ocupati... E usor asa sa spui ca ajuti pe cineva, dar cand e sa piarda din timpul lui nimeni nu se baga. Imi pare rau ca am ajuns sa spun asta, dar pe mine, sincer, motociclistii pe care ii cunosti si tu de altfel, care aveau si ei comuniste inainte si mergeam la plimbari, pe mine m-au dezamagit... Nu cred ca dureaza 2 luni sa desfaci o cutie de viteze si s-o pui la loc. Eu atata i-am rugat. Asta este. Sper sa ma ajute omul asta la care am motorul acum, daca e nevoie il las toata iarna la el, numai sa il faca sa mearga ca inainte. Poate il cunosti, e vorba de Radu din Bariera. A lucrat el la Pol. com. Tu pe unde mai esti? ca nu te-am vazut demult. Moto mai ai? Salutari! Vorbesc si cu mataluta, dar ti-am spus momentan nu mi-am vazut capul de treaba... (offtopic: nenea de la cai e in concediu si deocamdata nu mai mergem, ramane pe viitor, i-am spus Madalinei) Comanda o facem cel tarziu luni, ok? Honda mi se pare un motor foarte bun. Poate o sa ti-o dau si tie dupa ce imi iau. Si dupa aia sa vedem cate Ij-uri mai vrei sa cumperi...
  6. Am mai ramas cativa devotati comunistelor pe aici prin Craiova, unii din cauza banilor si altii din propriile motive. Eu abia astept sa-mi iau o Honda! Insa va trebui sa am tare multa rabdare pana sa mi se implineasca acest vis... M-ar interesa si pe mine, asa cum am scris si in titlul topicului, de unde pot sa comand piese de Ij, eu am o Planeta5 si mai am un amic care doreste piese de Jupiter. Am lista gata facuta, mai imi trebuie o adresa unde sa trimit comanda. Va rog sa imi spuneti si mie unde gasesc piese mai de calitate, fiindca am auzit ca nu prea se mai fabrica piese de calitate pt. Ij-uri. Eu am vorbit cu omul care imi repara motorul si mi-a spus sa ii duc piese noi. Nu ma intereseaza asa mult pretul, stiti si voi cum se spune: suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine!
  7. toamna a venit Multumesc! Am vrut sa umplu locul ala de 2 poze dar ai postat tu in timp ce le incarcam. Las' ca-i bine si asa.
  8. Prin parc, zilele trecute... Ma iertati ca ma bag ca musca-n lapte, eu nu am cine stie ce aparat, dar pozele au iesit fain. Sper sa va placa! si
  9. Eu abia acum am vazut-o. E tare rau!
  10. sader

    Poze

    Ei nu e vorba de asta dar imi place mie de ele, sunt asea mai pe... sufletul meu!
  11. Bravo baieti! As veni si eu dar nu pot din vreo 3 motive: nu am cu ce, prietenul lucreaza si stau cam departe de voi. Distractie frumoasa si timp bun sa aveti!
  12. sader

    Cz

    Pai este functionabil? Din ce oras esti? asa ca sa stim si noi
  13. sader

    Poze

    Scuze ca ma bag Martinez este membra sau membru? Inca o data, mi-ar place sa cunosc si eu fete enduriste. Va pup!
  14. Sa o iau cu inceputul. Nu mai intra bine in a I-a. Trebuia sa tin piciorul pe schimbator ca sa plec de pe loc. Apoi s-a stricat a II-a, parca se auzea un trancanit. Mi-a desfacut-o cineva si dupa aia mergea I, II, dar nu mai avea doar 3 trepte de viteza... Am mers cu ea asa vreo 2 saptamani si apoi a ramas doar in 2 viteze, deodata si la o un semafor nu mai vroia doar cu a I a, pana s-a blocat de tot. A trebuit s-o imping cu ambreiajul tras o bucata de drum, caci nu mai vroia nici sa iasa din viteza... Acum daca ma gandesc bine nici ulei nu avea de ajuns in cutie, ca eu ca o fata ce ma "pricep", nu m-am gandit sa-i mai schimb uleiul din cand in cand. p.s. Multumesc pt. raspuns. up
  15. Un nebun si un lepros la inchisoare. Ii cade un deget la lepros. Asta il ia si da cu el pe geam afara, printre gratii. Apoi o mana si un picior... Idem, leprosul le arunca pe geam. La care nebunul exclama: "Te doare-n fund, intr-o juma de ora esti afara din inchisoare!"
  16. Asta e Planetuta mea careia i s-a stricat cutia de viteze. Nu stiu daca va vine sa credeti dar nimeni nu are timp sa mi-o repare. Daca poate sa ma ajute cineva care se pricepe la Ij-uri va rog mult sa imi spuneti, va dau bani si va platesc si drumul daca e cazul. Stau de iarna trecuta uitandu-ma la ea neputincioasa. Va multumesc anticipat, Ana-Maria.
  17. sader

    Poze

    Exact asa stau si eu pe KTM! Ce pacat ca sunt asa inalte! Ceau Soricelu, de cand nu ne-am mai vazut?
  18. Pai cum 1-3 august nu e nici o intrunire? Atunci Brasovul cand este? Lamuriti-ma si pe mine.
  19. RASPUNDETI SI VOI LA FATA ASTA... ce naibilui...
  20. Eu am inteles ca nu se mai tine ca vror sa renoveze campingul de la Dumbrava.
  21. Mie mi-au placut si vitezistele din primul numar, si enduristele cautate cu fevrete(sper ca e corect, off am ajuns ca vai de lume sa caut in dex...offf m-ati innebunit cu decadele alea!)printre paginile acestui numar si celor trecute. Nu pot sa jur ca as fi descoperit aceasta revista daca nu aveam niste prieteni care se ingrijesc de colectia mea de cate ori vin pe la mine, insa ma bucur ca au facut-o si citesc cu placere aceasta revista, la fel mi-ar place sa citesc si alte publicatii moto dar is cam "expensive" pt. buzunarul meu , de fapt la mine in buzunar au locuri precise DOAR: actele, permisul, banii de benzina, cheile si hartia igienica... ...si niste caramele de obicei Deci continuati asa, dupa parerea mea merge bine si sper sa am timp cat de curand sa va trimit si eu ceva, chiar si unele sugestii. Va salut cu respect, A.
×
×
  • Creează nouă...