daniel d Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 sall, all sunt nou pe aici si departe ,azi tocmai am primit un scooter zx dio 50cc,si sincer nu am idee de nimica ,ce benzina ce ulei unde ce si cum help pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 2t sau 4t ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel d Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 poi, nu stiu, cred 2 , stiu ca e din 94 observ ca nu are nimeni acest tip de scooter ,sau nu am postat eu unde trebuie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 E in 2 timpi cred. benzina premium 95 ulei pentru motoare in 2T (aici depinde de cati bani ai poti baga full syntetic sau mineral) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel d Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 greseala mea. eu intreb unde se pune uleiul ,ca am vazut ca are sub sa un fel de bidonas care cred ca avea ulei in el, si am mai vazut la un amic ca a pus la al lui [alt model] ulei pe undeva pe la roata din spate [cred cutie] . intreb pentru ca nu am chiar habar de scootere,si am vazut ca merge cam greoi inpins,chiar si fara placutele de frana de pe fata care frecau si uralu in draci ps este nefolosit de mai mult de 2 ani[era] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Daca merge greu impins in cel mai bun caz e de la frana spate prea stransa(are un filet sub carcasa transmisiei - mai slabesti) ori e mai nasol gen ambreiaj defect.Uleiul de motor se pune la majoritatea scuterelor 2 t sub sa.Daca are amestec separat ai 2 busoane si pui in busonul mai mic, daca nu ai amestec separat e mai nasol si pui ca la trabant(la xl benzina y ml ule(in rezervorul de benzina) Pe la roata spate se pune ulei de transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel d Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 am pus tot ce ai zis,ulei de 2 t in spate la sa ,benzina albastra in rezervor, si am dat discu de pe fata jos ca freca si merge usor acum inpins , si cu 130 kg in 2 mai mai ca ne daduse peste cap dar nu gasesc unde trebuie sa pun ulei de trasmisie ca nu are decat un fel de furtunas care intra langa roata spate si face legatura cu filtrul de aer [care cred ca e doar un loc acolo ca un dop sa nu intre mizerie] ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate