hoinarici Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Sunt propuneri de iesiri, trase duminca 17 .08? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Sunt propuneri de iesiri, trase duminca 17 .08? si eu as fi interesat de o iesire duminica(adica maine)...ceva propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 se baga cineva la Cheia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 se baga cineva la Cheia?? suna bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 Mergem la Cheia, se pare eventual incercam sa urcam pe muntele Rosu, pentru o ciorba, sau BV plecam de la Arc la 10.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ma bag si eu de vreti ! ktm 450 , ofer transport pentru inca 2 motoare pe platforma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ma bag si eu de vreti !ktm 450 , ofer transport pentru inca 2 motoare pe platforma . cu cat mai multi,cu atat mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ne-am intilnit, numai ca eu jucam in alt serial 'enduro' asa ca baietii la o ciorba iar eu la o frunza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate