CuCun Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Sal'tare!Am fost in week intr-o tura (2 zile-900 km) din Ar-Deva-Sb-Transfagarasan-Valea Oltului-Sb-Deva-AR.Vreme buna,locuri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Sal'tare!Am fost in week intr-o tura (2 zile-900 km) din Ar-Deva-Sb-Transfagarasan-Valea Oltului-Sb-Deva-AR.Vreme buna,locuri frumoase! Super fain... de stiam veneam si noi cu tine apropo.. vreau sa fac si eu o tura gen HD-Sb-Transfagarasan-Valea Oltului-Sb-HD ceva sfaturi ? locuri de cazare ? Mersi P.S. Poate data viitoare ne intalnim sa plecam mai multi Take care Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Super fain... de stiam veneam si noi cu tine apropo.. vreau sa fac si eu o tura gen HD-Sb-Transfagarasan-Valea Oltului-Sb-HD ceva sfaturi ? locuri de cazare ? Mersi P.S. Poate data viitoare ne intalnim sa plecam mai multi Take care Asfalt uscat Da.....fa-o cat mai repede....pan' te mai lasa timpul.Noi am stat la cort,da gasesti si locuri de cazare. ok,cand o sa mai merg spre HD o sa anunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Da.....fa-o cat mai repede....pan' te mai lasa timpul.Noi am stat la cort,da gasesti si locuri de cazare.ok,cand o sa mai merg spre HD o sa anunt... hehehe mersi.. pai sapt viitoare(15.sept) planuiesc sa-mi schimb semeringurile + uleiul la furca, curatat carburatoare si dupa aceea pe joi sa plec.. daca nu... pe luni 21.sept. asta e planul.. acum sa vedem cat de repede termin si cu motorul. Oricum o sa postez ceva poze daca reusesc sa ajung pe acolo.. Astept vesti cand treci prin HD. toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate