DonHacker Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Azi noapte la intersectzia bulevardului Dacia cu Transilvania ... un scuter Peugeot cik ar fi intrat in bordura ... asa din senin ... nu`mi explic ... of,of prietenul care l-a vazut mi-a spus ca era plin de sange,avea pantalonii sfasiatzi ...dar din fericire avea casca ... cine jtie mai multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Eu n-am auzit nimic. Sper sa nu fie grav si ii doresc sanatate multa omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 pei cum naiba a intrat din senin in bordura? Oricum stiu cum e sa cazi fara protectii,insanatosire rapida omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate