Jump to content

Luc_zxr

Super Membru
 • Posts

  2,066
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,937 profile views

Luc_zxr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Cred ca Delia se referea la subtilitati. Si cum alea in general necesita un minim grad de inteligenta pt a fi pricepute....in fine...am chestii mai interesante de facut decit sa intru in amanunte de genu' .
 2. Luc_zxr

  Miting moto

  Carmageddon for the win L.E. Sa-mi bag ceva in emoticonu\' ala cu simbolu\' [OK]. Niciodata nu apare corect pe pagina. Ai fi zis ca de atitia ani sint in stare sa faca o mentenanta minima mizeriei asteia de forum. Da\' ma rog, ce conteaza cind curge banu\' de la fraieri pe reclame, bannere, etc .
 3. Te-ai facut intelectual ?
 4. Luc_zxr

  Topic pentru urari

  Aia e gratificare? Eventual pt ei, tu pina una alta, la fel ca mine, le faci o imensa onoare cind te obosesti sa postezi pe gluma asta de "forum" . P.S. La Multi Ani, stimabile !
 5. Eu unu' fac ceva pe suspendarea lor(ca pe tot forumu' de altfel ), n-am postat zilele astea nu din cauza banarii temporare(evident ca am la dispozitie mai multe conturi de pe care puteam posta in voie), ci pt. ca, desi rareori acest mediu virtual reprezinta o vaga sursa de amuzament, in majoritatea timpului este teribil de plictisitor, iar discutiile sint impanate de platitudini(asta in cazu' bun) . Incep sa-l invidiez pe Cezar ca i-au sters contul . De fapt, daca ma gindesc bine, propun pe aceasta cale in mod oficial sa mi-l stearga si mie, caz in care nu ma voi mai obosi sa scriu/citesc p'aci nici prin intermediul altor conturi. Si presupun ca aceasta cerere va avea sustinerea multora( se stiu ei care) . P.S. Moderatorii, daca vor da quote acestui mesaj, vor folosi pronumele de majestate daca mi se vor adresa direct .
 6. Moderatorii sint cei doisprezece apostoli :lol: !
 7. E un semn divin. In continuare ne vor paste urgii si cele 7 plagi ale Egiptului. LE: Aleck si Ooops au fost deja alungati din paradis precum Adam si Eva :lol: !!!
 8. Poate i-au dat drumul ca un fel de mita pt Repsolica, venind din partea adminului si a poterei aferente, pt ca le este frica de el .
 9. Doar acum ai observat ? Am si postat astazi .
 10. Daca eram mai multi jucatori de WoW p'aci, puteam organiza un pvp event ceva ...Anyway, eu serile in general am raid-uri...
 11. Cind ai trei lvl 80 si un char de 75, iti permiti . Dar sa stii ca ai dreptate ca mi-ai atras atentia, acord prea multa importanta acestei glume rasuflate de forum, in detrimentul wow-ului, si nu merita . Plm, chiar era cit p'aci sa pierd zeppelinu' spre Undercity scriind un mesaj ))) . Nah laters, tre' sa fac lvl 40 azi pe hunter .
 12. Explica-le ce e aia Sorbona, sa nu se interpreteze ...
 13. N-ai cu cine, domle, n-ai cu cine. Niste..... Ehm, daca continui afirmatia se considera jignire ? P.S. @Vladps, eu unu' am dat report la niste posturi, mai mult din simpla curiozitate de a vedea ce se intimpla. Este evident ca nu s-a intimplat nimic, cum dealtfel ma asteptam . Anyway, ai perfecta dreptate in tot ce ai spus. Eu am acceptat de mult faptul ca simtul umorului este direct proportional cu inteligenta. Daca era vorba de educatie, mai ziceam ca sint sanse, dar asa..... .
×
×
 • Create New...