kolja Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Salut! Ma numesc Klaus, sunt din Sibiu. Sunt un motociclist din toata inima! Anul trecut am facut turul tarii pe motor, singur, 2 luni. Am publicat si un articol in revista "Moto Life", nr. 33, din aprilie 2005. In sfarsit am reusit sa-mi fac un site despre acest tur. www.motorox.ro. O sa gasiti multe poze, si multe povesti. A iesit super! Deci, daca va intereseaza, eu va astept!!! NU ESTE UN SITE COMERCIAL!!! Va multumesc, drum bun, aveti grija de voi!!! Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Buna Klaus, bine ai venit pe acest site. Impresionant traseul tau si site-ul, am tras in fuga cu ochiul. Si eu am facut turul tarii insa intr-un numar de zile mai mic, nu am avut timp atat de mult sa vizitez si sa cunosc mai multi motociclisti. Acum m-am oprit in Galati, trebuia sa merg spre casa insa e un party si raman pana maine dimineata. De abia astept sa ajung acasa sa impartasesc si cu ceilalti de pe forum ceea ce am trait si sa pun ceva poze. Numai bine, Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Srvus Klaus, ti-am vizitat pagina, guest book honoriert . Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kolja Postat August 20, 2005 Autor Share Postat August 20, 2005 Buna Katy, bine te-am gasit pe acest site! M-am bucurat foarte mult ca mi-ai scris si ca ti-ai luat timp sa te uiti la site-ul meu! Acum e randul meu sa astept pozele tale aici pe forum, si povestile tale, sa ma anunti! Te felicit pentru tura pe care ai facut-o, chiar ca sunt curios! Sper ca te distrezi la Galati, si ca este o distractie "pe cinste"!!! Pe curand, sper! Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kolja Postat August 20, 2005 Autor Share Postat August 20, 2005 Hallo Road Captain, danke fĂźr Deinen Eintrag in mein Gästebuch! Habe Dir dort auch geantwortet, schicke Dir auch noch eine Mail! Alles Gute, Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Impresionant turul tau,felicitari Abia astept sa fac si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kolja Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 Mersi Reptile, da, un tur al tarii pe motor este ceva nemaipomenit, fa-l cat mai repede! Eu la anul ma insor, pt mine a fost cam ultima sansa pt asa ceva. La Brasov mergi? Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate