ianachim Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 maine 19.08 am de dus un pachet pana in constanta plecare pe la pranz 12 - 12.30 intoarcere pe seara a2 - calarasi - ostrov - adamclisi - negru voda - costinesti (masa) - constanta si retur pe A2 70% drum cu asfalt cu sleauri si denivelari 30 % autostrada DE PREFERAT enduro - touring 3 - 4 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 maine 19.08 am de dus un pachet pana in constanta plecare pe la pranz 12 - 12.30 intoarcere pe seara a2 - calarasi - ostrov - adamclisi - negru voda - costinesti (masa) - constanta si retur pe A2 70% drum cu asfalt cu sleauri si denivelari 30 % autostrada DE PREFERAT enduro - touring 3 - 4 motoare Drum bun Ianachime Am facut drumu asta acu' vreo 3 saptamani..cu plecare si retur in Ploiesti. Vezi sa nu te ratacesti si sa treci din greseala in Silistra...ca nu prea mai erau vamesii in posturi... Si vezi ca s-au copt si strugurii ..pe la Ostrov.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Drum bun IanachimeAm facut drumu asta acu' vreo 3 saptamani..cu plecare si retur in Ploiesti. Vezi sa nu te ratacesti si sa treci din greseala in Silistra...ca nu prea mai erau vamesii in posturi... Si vezi ca s-au copt si strugurii ..pe la Ostrov.. multam am facut drumul acum o sapt cu mitzone era plin de struguri pe ostrov bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate