Jump to content

22iulian

Super Membru
 • Content Count

  904
 • Joined

 • Last visited

About 22iulian

 • Rank
  Aventurier

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  iulian.rauta

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  BMW 1200 GSAdv.
 • Numar Moto
  PH 22 GSA
 • Club
  Ibuprofen

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Simson 250...prin 1983BMW F 650 GS

Recent Profile Visitors

3,990 profile views
 1. O prostie d-asta am facut si eu, ...si de bou ce am fost m-au si descalificat si nu mi-au dat chilotii de tabla deoarece am mers un tronson de 490 de km intre 2 alimentari (limita fiind 480) Am venit varza, 1750 km in 23:30, de undeva din sudul Turciei , Tusuc,..(ma intorceam din Larnaca),...pana acasa la Ploiesti. Acuma, si platit sa fiu, n-as mai face bazaconii d-astea.
 2. Sunet nu ne trebuie Editează cu ceva muzica Pe viitor nu mai zgatai capul asa des.. Poartă-te ca un cameraman.. Muta doar privirea în oglinzi
 3. Da, frumoasa tanti vamesa, chiar m-a întrebat dacă mai trecem pe acolo zilele ce urmează... M-a rugat sa nu-i divulg numărul de telefon... În rest, toată lumea bine acasă?
 4. Hotarati-va prieteni, mi-e dor de voi, Mihai, magarusule, LUV,...pana la urma cum ramane bre ?
 5. Detalii generale ale turei: Ploiesti - John O'Groats (nordul Scotiei) -retur = cca. 9700 KM din care, in UK, 3800 km de la Eurotunell pana inapoi la Calais 11 Capitale : Budapesta,Bratislava, Viena, Luxemburg, Haga, Bruxelles, Paris, Bern, Vaduz, Liublijana,Belgrad, O zi intreaga in Edinburgh, 24 Iunie 2019 17 Tari : Romania,Ungaria, Slovacia, Austria,Germania,Belgia,Olanda, Tara Galilor, Anglia, Scotia, Franta, Elvetia, Liechtenstein,Italia, Slovenia, Croatia, Serbia, acasa. 10 zile in UK, 44 de POI ,castele, muzee auto, catedrale, pasuri montane, cascade, plaje,
 6. Noi plecam exact in aceeasi perioada, din Ploiesti, plecare din 15 Iunie, tura de 16 zile, pana la John o' Groats si retur.
 7. Ziua 4 Ziua 5, sinistrati pe insula, greva marinarilor, ferry nu circula. Profitam de situatie, vizitam tot ce gasim, inclusiv fabrica de bere Donkey, cu degustare, gratis » Post actualizat in 11 May 2018 17:55 O fi fost, dar cu masina ?...humm,..nu era un forum de posesori de VW ? » Post actualizat in 11 May 2018 18:16
 8. 27 Aprilie - 7 Mai ........... Ziua 3
 9. Ziua 1, Ploiesti - Asprovalta (inainte de Salonik) Ziua 2, catre Atena, ferry 17:30 , traversare Santorinini cca. 8 ore. Punct de interes de vizitat in Santorini: Ancient Thira,..urcare pe piatra cubica.
 10. Mai mult de 10k n-aveti unde face. Eu am facut 9987...si n-am pus-o pe tren.
 11. Pe afara dar o duc super. Valoarea medie a pensiei este 4000 de euro.
 12. Norvegia nu e membra UE. Dar n-am avut nevoie de pasaport.
 13. Dar de ce nu lucrezi in my maps ? O harta unica pentru tot traseul e prea mare si greu de gestionat. Faci cate o harta pentru fiecare zi, bine-nteles dupa ce stabilesti cazarile, apoi o descarci in format *.kml sau *.kmz Acu' , nu stiu cu ce navigatie te orientezi dar cred ca toate au un editor de traseu, gen Basecamp pentru Garmin. Atentie la Basecamp, pentru a pastra traseul, se insereaza puncte obligatorii de traseu, inainte de a da export hartii catre device, altfel, device-ul recalculeaza el cum il taie capu'. Ulterior, hartile pe zile pot fi accesate din navigatie pe masura ce ai nevoie de ele. Obligatorie inserarea de POI-uri,..depinde ce puncte de interes vrei sa vizitezi. Am avut abateri de timp de maxim 20-30 de minute pe zi, la trasee de 500-700 km zilnic, fata de estimarile navigatiei, din cauza grupului, cu care sincronizarea nu e mereu optima. Alte detalii la care am lucrat: - pretul benzinei pe tari sau regiuni, -preturile si programul de lucru pentru ferry, -aprovizionare cu beutura,..atentie, in tarile nordice nu mai cumperi nici macar bere dupa ora 18:00...cand m-am urcat pe ferry inapoi spre Rostock parca eram sobolanu la moara,..asa ma bucuram de frigiderele pline -vezi ca lansetele de spinning merg puse intr-o husa scurta, undeva peste coburi,..sa le ai la indemana rapid,..noi faceam aproape zilnic pauza de o ora doua de pescuit.
 14. Am citit postarile de pe zozo... N-am mai ras cu lacrimi de multa vreme...
×
×
 • Create New...