Sari la conținut

Ajutor Achizitie Yamaha Fz Fazer


sososs
 Share

Postări Recomandate

am nevoie de ajutorul vostru: vreau sa-mi iau motor de strada; primul gand a fost fara doar si poate R6, dar pana la urma am citit pe forum si am ajuns la cocnluzia ca ii prea periculos ca si prim motor de strada

 

ca urmare m-am gandit la un FZ Fazer;

 

este mai usor de condus, iarta greselile, etc ..... ?

 

PS: am un KTM de enduro de 600 cm, cu care ma dau doar pe coclauri

 

ms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-ti pot da sfaturi decat cu privire la FZS 600 Fazer (98-2003). eu am unul din 99 si sunt foarte multumit de el, momentan il am la vanzare, dar dupa ce vin din concediu (la jumatatea lui septembrie) si nu primesc nici o oferta il scot de la vanzare si il mai pastrez cel putin un sezon. este o motocicleta excelenta pentru oras, pana in 7.000 rpm este destul de blanda si-ti iarta multe greseli de incepator, dar dupa 7.000 se schimba un pic foaia, intra in functiune toti cei 95 de cai si incepe sa traga, si trage pana pe la un 200-210 km/h, iar daca ai curaj, acul mai urca un pic. motocicleta are o ciclistica extraordinara, desi are 190 kg la gol si 215 kg cu toate plinurile facute, este foarte usor de manevrat (eu am 1.70 m si ajung foarte bine jos) iar datorita ghidonului inalt poti face manevre in locuri foarte stranse. pe curbe se inclina foarte mult si foarte usor, practic te invata sa mergi. la turing sta foarte bine, iar daca ai de gand sa iei si pasager la drumuri lungi, sa stii ca pozitia este foarte ok si nu necesita pauze foarte dese pentru dezmortire. s-ar putea sa ti se para un pic ciudat suspensiile, destul de moi pe fata (iar pe spate amortizorul are mai multe presetari) dar mie imi plac foarte mult, la cate gropi si treceri peste liniile de tramvai sunt in bucuresti ma bucur ca n-am suspensii de super-sport pe ea. in afara se schimab un pic situatia, simti nevoie de ceva fermitate in suspensii, dar asta daca vrei sa te dai extrem; daca esti o fire caluculata si nu esti unu' care merge la sacrificiu, motocicleta o sa iti placa.

 

dpdv al fiabilitatii, eu nu am avut nici o problema cu a mea, atata timp cat ai grija de ea (revizii si consumabile) nu te va lasa-n drum. de fapt, pe nimeni cu fazer nu am auzit sa fi avut probleme mecanice. a mea s-ar zice ca ar avea in jur de 30.000 km in functie de ce indica pe kilometraj (am cu ea cam 4-5.000 km), dar ma indoiesc ca o motocicleta din '99 ar avea asa putini km, desi mai multi mecanici mi-au confirmat ca motorul e in toate mintile lui, si chiar daca ar avea mai multi kilometri, a fost intretinut.

 

altceva ce as mai putea sa-ti spun? ai putea sa iei e-bayul la puricat si ai sa vezi ca o sa gasesti o gramada de accesorii interesante pentru ea, cel putin e-bay-ul englezesc e plin de asa ceva, eu vreau sa-mi iau carena intreaga pentru a mea, discuri wave pe fata si pe spate si alte cateva "nimicuri". mie unu' mi-a placut mai mult decat banditul si chiar decat hornetul din acea perioada. un alt avantaj foarte mare este ca motorul este racit foarte bine, iar in oras, chiar si la temperaturile astea nu se incinge asa rau.

 

daca in schimb optezi pentru modelul FZ6, nu-ti pot spune mare lucru, decat ca pe mine ma lasa rece, nu mi se pare un upgrade foarte avantajos decat prin prisma unei motociclete mai noi, cu injectie, cadru modern din aluminiu (desi asta nu-i chiar asa un avantaj, a mea a rezistat bine unui accident ce s-a soldat cu avarii minore din cauza rezistentei motocicletei) si motor de R6 gatuit.

 

 

uite, un link unde poti sta de vorba cu Fazeristii de pe aici

 

/index.php?...0&start=570

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok, despre modelul de 2007 nu-ti pot spune mare lucru, decat e am auzit de la posesori sau ce am citit. orcum, nu e o alegere rea deloc.

carene intregi ai putea sa gasesti pe e-bay, dar nu stiu daca s-au facut pentru modelul ala, am vazut doar pentru al meu, dar cine stie, poate ai noroc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...