ray Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Pentru mine si Bronto+Letitia, week-end-ul a fost de vis. M-a invitat la Azuga (el in concediu de 1 saptamana pe-acolo), am ajuns vineri seara si ne-am intalnit. Sambata am facut un traseu pana la Cascada 7 scari, am urcat si coborat SERPENTINEEE (ahh ce-mi plac) -- de vreo 2 ori, apoi duminica ne-am facut planul sa facem Transfagarasanul - pentru prima oara pentru mine! Ce sa va zic, a fost superb... vremea a tinut cu noi, a fost cald si frumos (in afara de partea de sus, la tunel, unde erau 3 grade, si bineinteles ceatza). Ne-am intalnit cu Ghost si Smeagol pe drum, plus inca 3-4 motociclisti (unii mergeau la Sibiu), plus o "ceata" de vreo 8 nemti bmw-isti si enduristi care se invarteau pe-acolo. In afara de portiunea Vidraru - tunel (plina de gropi), drumul bunicel : Azuga-Predeal-Paraul Rece-Rasnov(unde ne-am incurcat, nici urma de indicator)-Zarnesti-Fagaras-Trans-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti. Aprilica s-a descurcat foarte bine, se apleaca foarte frumos pe curbe (am "ros" cauciucul spate pana pe margine ) , dar pe portiunea cu gropi suspensiile cam tari te zgaltaie serios... Oricum am mers incetisor, n-am depasit 80-90 ca n-aveam cum, pe curbe - in spatele lui Bronto - simteam nevoia sa intru mai tare dar am rezistat tentatiei In total am facut 11 ore, cu tot cu pauze destul de dese si masa de pranz la Capra ( o ora ). Cam obositor, dar as face oricand din nou traseul! E superb! (merita facut macar o data pe an). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 si poze... Bronto si Letitia; pe fundal GPZ500 si RS50 legate impreuna sa nu se fure Ray in canion - platforme inalte si ude, n-am avut curaj sa urcam pana sus Bronto Popas la cascada Balea.. ...si cascada in fundal (sus de tot se vede pe unde trece drumul) Serpentine... Serpentine again... Ceata in varf La Capra in parcare (RS50 a batut Transfagarasanul! ) Barajul Vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 bine k nu ati prins ploaie eu am Gilera turing enduro de 125. cind am fost prima oara cu ea pe Transfagarasan am avut o pasagera in spate si am urcat de la Curtea de Ag. pe la Capra mi-a fiert apa, asa k ne-am orit acolo si ne-am intors. in skimb cind am fost solo rider cu ea nu a vut nimik, am ajuns si la sfirsitul verii si in toiul verii si nu a avut probleme. vreau sa-ti zic sa ai grija ce ture faci cu RS50, k functie de tura sa-ti iei pasager sau nu. poate ne intilnim la Arc miercuri si poate facem si o tura in wkd. drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Felicitari pt iesire. Ati prns vreme frumoasa si peisajul merita din plin soare pentru a putrea contempla @Dotoril - Ai grija doctore pe unde iesi ca poate te lasa aprilica in spate rau de tot..nu de alta, dar sa nu te faci de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate