Admin ADMIN Postat August 23, 2005 Admin Share Postat August 23, 2005 Am fost sunati de catre SKULLZ, care a avut accident la Drajna. El parea ok, dar motorul este cu furca rupta, deci nu se mai poate deplasa. Daca cineva stie o remorca sau o utilitara disponibila pentru un drum la DRAJNA, capatul Autostrazii Soarelui, sa sune direct la SKULLZ: 0726.284.490. Acum este ora 12:40, asa ca probabil trebuie rezolvata situatia pana cel tarziu deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 A avut accident Skullz??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Nasol . Shtiu ca bigu' avea papuc dar el este plecat in germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Am vb acum cu el, el e bine sanaos...asteapta duba unui amic sa vina. Detalii da el cand ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Am vorbit cu skullz si a gasit masina. Nu il sunati ca nu are baterie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 E util sa ai prieteni cu dube,am avut de 2 ori nevoie in 3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate