motomaniac Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Cred ca nu mai are rost sa mai zik despre ce motoare e vorba.Cand am vazut motoarele astea si cand le-am pozat am avut o senzatie pe care nu cred sa o mai am vreodata,mai ales ca pentru mine chopperele astea au insemnat si inseamna foarte mult.Si nu cred ca numai pentru mine.De asta am si postat pozele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Captain America, Wild Bill....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Captain America...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 scuze de marimea pozelor dar nu le-am micsorat pentru ca am vrut sa se pastreze detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Detalii tehnice:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate