Andr3y 954 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) ma duceam cu treaba spre budapesta ( tineretului ) si cand la autogara filaret vad o moto cazuta pe mijocul drumului si motociclistu intins pe jos...pun masina pe avarii ( se vede in una din poze ) si ma dau jos sa vad care e situatia ( i-am aplicat onservarului o mica morala aka TATA ... vesnica poveste - conservaru iese dupa o straduta laturalnica si nu a vazut motocicleta...i-a iesit in fata a incercat sa evite doar s-a sters cu bara masinii ... si cred ca a facut stoppie fara sa vrea ... asta cred eu ... motociclistu abia vorbea ( cred ca avea clavicula rupta - era umflat in zona gatului si acuza dureri la zona capului ) ... i-am luat telefonu si am sunat niste prieteni sa vina cu o duba... cine are mai multe detalii e rugat sa le posteze ... p.s. am facut si eu 3 poze p.p.s cand am ajuns eu l-am gasit cu casca HJC data jos din cap ... ( nu stiu daca i-a sarit sau i-a fost data jos ... Editat August 22, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 clavicula e pacatoasa rau in general trebuie tija sper sa nu fie lovit rau la cap .... cred k avea casca pusa totusi pentru ca in poza pare sa fie pozitionata frumos acolo ... nicidecum sa fi fost zburata de pe cap la impact .... sper sa fie si mobra destul de okay .... e pacat de ea insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pfaaa ... inca unu lovit aiurea de o masina ... sper ca nu e nimic grav ... asteptam mai multe detalii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Felicitari pentru gestul tau Andreutule! Cati dintre colegii nostrii, aflati insa in conserva, au trecut probabil fara sa opreasca pe langa o motocicleta cazuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 urata faza ... sper ca nu a patit nimic grav motociclistul ... apropo grasule , ai avut vreodata tu la masinila tale numar de romania ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 in tricou si pantaloni 3|4... poate ca daca avea si el niste protectii mai sanatoase iesea mai nesifonat.... daca nu ne pazim noi,atunci cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Nasol , sanatate bikerului Asfalt uscat si ochi`n 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 urata faza ... sper ca nu a patit nimic grav motociclistul ... apropo grasule , ai avut vreodata tu la masinila tale numar de romania ? ) dap am si nr de leasing romanesc ... dar profit de faptul ca am cetatenie franceza si sunt ( undercover ) p.s. te iau cu vidanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daca te versi .... ontopic : cine il stie pe baiatu cu r6 sa ne dea si noua cateva detalii ...cine e / unde sta / avea permis / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate