Damutz20 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) Scuzati daca postrez prematur (fara sa aflu ceva concret). Am primit un telefon acum vreo 10 min (18:20), cum ca in comuna Branesti a fost un accident in care a fost implicat un motociclist. Persoana care m-a apelat nu mi-a spus decat ca erau multi bikeri langa o motocicleta cazuta . Nu a vazut nici o ambulanta ...probabil plecase cu victima sau victimele la spital, ramanad baietii langa motor....sau (Doamne ajuta !) sa nu fi fost nevoie de ambulanta. Update!!! Motorul era galben (ss) si se afla pe mijlocuil drumului (DN3), ceea ce probabil implica posibila victima/victime. Sper ca totul sa fie bine si sa nu va fi alertat degeaba. Editat August 23, 2008 de Damutz20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Scuzati daca postrez prematur (fara sa aflu ceva concret). Am primit un telefon acum vreo 10 min (18:20), cum ca in comuna Branesti a fost un accident in care a fost implicat un motociclist. Persoana care m-a apelat nu mi-a spus decat ca erau multi bikeri langa o motocicleta cazuta . Nu a vazut nici o ambulanta ...probabil plecase cu victima sau victimele la spital, ramanad baietii langa motor....sau (Doamne ajuta !) sa nu fi fost nevoie de ambulanta. Update!!! Motorul era galben (ss) si se afla pe mijlocuil drumului (DN3), ceea ce probabil implica posibila victima/victime. Sper ca totul sa fie bine si sa nu va fi alertat degeaba. acolo am facut eu liceul ... pe la ora 16 m-am intors din Branesti ( am fost la un suc cu fostii colegi ) si cand vedeam spre Bucuresti am vazut un echipaj SMURD si o ambulanta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damutz20 Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 Au fost 2 accidente azi in Branesti...am inteles ca a intrat unul cu un Passat in alaiul unei nunti. E posibil sa fi fost de acolo (a avut loc mai devreme decat cel al bikerului) ca, am inteles ca au fost multe victime. Acum tot ce e posibil. Sa speram ca bikerul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Au fost 2 accidente azi in Branesti...am inteles ca a intrat unul cu un Passat in alaiul unei nunti. E posibil sa fi fost de acolo (a avut loc mai devreme decat cel al bikerului) ca, am inteles ca au fost multe victime. Acum tot ce e posibil. Sa speram ca bikerul e ok. Am sunat acum un coleg si am intrebat ... motorul era un Suzuki ( crede ) alb cu albastru , nu stie numarul de inmatriculare , motociclistul era un domn pe la 40-50 de ani cu mustata ... posibil o mana fracturata , nimic mai grav ( sper sa fie doar atat ), motorul parea ok . Un conservar incepator cu Toyota ( nu stie de care ) a vrut sa faca stanga pentru a intra in parcarea din fata pizzeriei ( acceasi la care fusesem eu cu 5 minute inainte ) si motociclistul a intrat in el din spate. Martorii spun ca , conservarul daduse semnal ( nu se stie cat de tarziu ) ... Echipajul SMURD si ambulanta se duceau la accidentul de la Belciugatele ... Un jeep si o dacie au fost implicate ... destul de grav accidentul zicea colegul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Sper ca totul sa fie bine si sa nu va fi alertat degeaba. cred ca vroiai sa zici " sa va fi alertat degeaba", nu-i asa?? Punem pe seama grabei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 cred ca vroiai sa zici " sa va fi alertat degeaba", nu-i asa?? Punem pe seama grabei... bravo !! esti un geniu !!! ai reusit sa descoperi unde era problema !!! nu motociclistul era important aici ... ci cum a scris ala ... bravo ba !!! meritzi un premiu !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 eu m-am mutat cam un an aici si stiu locu bine as fi auzit daca era ceva dar stiu sigur de ala cu pasatu ca nu era masina lui si ca venea de la nunta si ia dat in gat.. culmea e nepotu la una care sta langa mine da de motor nam auzit banuiesc ca na fost nimic grav avand in vedere ca acum smurd vine la orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 motociclistul avea echipament, era zgariat in cot si probabil mana rupta... din pacate motorul avea fata varza ... am mai intrebat si pe altcineva... sper sa intre el sa ne dea mai multe detalii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate