46WRX Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) am nevoie urgent de sliderele astea din variator, unde le pot gasi ? din cate am inteles sunt universale pentru scuterele de 125... Editat August 24, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 sunt la mine la magazin cu 35 ron ...si pt chinezzesc is 15 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 sunt la mine la magazin cu 35 ron ...si pt chinezzesc is 15 ron ti-am dat add pe mess, da-mi accept...poti sa le pui la fan curier azi daca e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 asta nu inteleg eu la industria asta cum poti sa ceri 35 RON pe un plastic de 1 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 poate sa fie si de 1 milimetru, daca nu il are nu functioneaza scuteru...si pretu...\"exclusivitatea creste pretul\" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 mi se pare o mare prostie dar suntem romani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 asta nu inteleg eu la industria asta cum poti sa ceri 35 RON pe un plastic de 1 cmc Nu e unu . Se da la set 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 asta nu inteleg eu la industria asta cum poti sa ceri 35 RON pe un plastic de 1 cmc Rupe tu un blocator (o chestie care tine camasa cablului pe loc in tinp ce cablul se misca) la o deschidere electrica de geam de la un Renault (o piesulica de plastic cit un capac de pix) si ai sa vezi cum dai 13 milioane ca sa cumperi TOT sistemul (cu care n-ai ce face ca tie iti trebuie doar piesulica aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 asa e fratii mei ////tipam si eu ca ma doare inima cand vad astea hotiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate