cameleon_boy Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Ia zi dc sa vad cum vb ce imi faci ma rog?? Motoru meu face mai frumos decat al tau de o mie de ori mai usor cu amenintarile sau te deranjeaza adevarul?????// Ma rog nu avem dc sa ne ambalam fiecare are parerea lui nu? aici dezbatem o treaba nu ne certam peace la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Ia zi dc sa vad cum vb ce imi faci ma rog?? Motoru meu face mai frumos decat al tau de o mie de ori mai usor cu amenintarile sau te deranjeaza adevarul?????// nu-tzi fac nimic, problema ar fi sa-tzi dai tu seama ce spui inainte sa cazi in ridicol Ma rog nu avem dc sa ne ambalam fiecare are parerea lui nu? aici dezbatem o treaba nu ne certam peace la toata lumea orice parere trebuie bazata pe argumente. shi nu cele de genul: *suna ca un harley *motorul e facut de honda ca ma apuca rasul. cand dezbatzi ceva te informezi inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Bai nu stiu dc te apuca rasul si pe mine ma apuca rasul cum suna un motor in2 timpi si ce fum scoate fata de unu de 4 timpi fiabil si care chiar face ca o motocicleta nu ca o rasnita si sunf f informat tu nu esti si vb aiurea despre Fb mai bine ai deschide topic despre peugeot nu despre first bike peace la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 iar vorbeshti fara sa shtii asta e!!! exista topic cu drive test peugeot ludix!! shi first bike face ca o ascutzitoare, nu ca un motor!!! tu ai auzit in viatza ta cum suna un motor??? topicul se inchide ca nu s-au adus de mult timp argumente in favoarea intrebarii initziale shi discutzia a deviat de la subiect @ cameleon boy: daca vrei sa discutam despre acest subiect, o putem face pe messenger, la o bere, la o plimbare etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate