bunicu Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Salut! De curand am achizitionat si eu permisul si un scuter aerox .. va rog frumos daca stie cineva unde se afla limitatorul .. si daca poate sa il dea jos scrieti aici ms mult1 Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 scoate limitatoru din toba si o sa mearga mai tare cu vreo 10-20 k.mh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 ms dar nu e toba lui.. adik a fost schimbata si mie sa nu fie cu tot cu kitt... am toba STAGE II si dasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 da cat ai mers cu el maxim? tobele stage nu mai au limitatoare in ele. ca sa mergi mai tare poti sa schimbi supapele de la carburator.sau carburatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 60 .. iam dat! o sa ma interesez la service ms oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 deci ..poate is 2 limitatoare unu pe la motor si unu in toba..deci dak ai schimbat toba inseaamna ca mai este unu da nuush exact sa`ti zik unde ii asa ca te sfatuiesc sa mergi la un service sau mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 ma, topicul este din 2005,crezi ca omu asta mai are scuter ?/mai il intereseaza problema asta ? Delimitarea este in cauciucuri....puneti-va heliu si o sa zboare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 deci ..poate is 2 limitatoare unu pe la motor si unu in toba..deci dak ai schimbat toba inseaamna ca mai este unu da nuush exact sa`ti zik unde ii asa ca te sfatuiesc sa mergi la un service sau mecanic Si eu te sfatuiesc sa te duci la oftalmologie sa-ti faci un control, nu vezi ca ultimul post e din 2005? Sau mai bine du-te la psihiatrie ca postezi de-a-mpulea! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 cam numai posturi vechi de 3 ani posta si el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Wow cat m-am ras ...imi place ca omu citeste riguros forumu...si mai da cate un replay unde se crede profi... korectule esti tare...ia vezi de prin 2003-2004 ce mai barfeau pe atunci? Eu pe vremea aia doar visam ca am scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate