Sari la conținut

bunicu

INACTIV
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bunicu

  1. salut ! yamaha aerox R am eu de vanzare , pe apa nu pe aer ! 0723344452 daca te intereseaza sa-l vezi pret 1200 E negociabil !
  2. e limitat mane ... parerea mea nici eu nu prea ma pricep , dar si eu am fost la service cu al meu si mia zis ca s-ar putea sa fie limitat, cureaua uzata... chestii ! .. doar o alta parere in plus !
  3. ba mie nu mi se pare excelente, dar fiecare cu posibilitatile sale! Eu am avut moped de la ei .. care mi-a placut foarte mult!
  4. parerea mea e sa o faceti la Snagov.. e aproape .. e camping gratar.. peste.. si iar peste + multa bere si distractie asta pt cine bea !
  5. La multi ani! primiti minori? P.S sunt din 87 )
  6. eu am yamaha si merge super bine... adevarul e ca pe honda nu am mers
  7. Vad ca v-ati distrat eu nu am putu veni am avut parastas pt tatal meu , si m-a tinut mama acasa P.S am gasit niste poze ..superrrrrrrrrr! Sper ca nu e de la picnic poza urmatoare!
  8. purghy cred ca e cel mai bine asa ! sa ne intalnim dimineatza la arc! mergem toti ..
  9. daca nu ma intalnesc cu cineva eu ma pierd ( .. niste nr de tel ? pe al B.D -ului il am .. dar nu stiu daca vine
  10. DMW zi-mi si mie daca mergi sigur pe scuter sa nu fiu ultimul codas care merge cu 60 (daca nu imi delimitez scuterul inainte) .. ca nu stiu exact unde este campingul .. P.S Vin eu cu 2 pescari meseriasi! Credeti-ma sunt bajeti super de treaba Ne invata ei " peste"
  11. asta ar fi prima intalnire la care vin , DMW mergi pe scuter?
  12. eu iau miine permisul la ora 12 , am corigenta luni ( la romana dar sper sa vin o zi .. cine vine vineri si pleca sambata dim cel tarziu?? sau vineri seara?? plz spuneti
  13. Deci mopedurile de la first bike.. cum sunt ele proaste.. cum vreti voi sa le ziceti .. ca sunt romanesti vezi doamne si se fabrica la Brasov... am avut unul din spetembrie pana anul acesta pe la inceputul veri... Vreau sa zic ca ii dadeam 60 cu 2 insi si in panta cu 2 insi .. acul trecea peste linia de 60!! SI CHIAR IMI PARE RAU CA L_AM DAT!!! era piesa... mopedul !! am vzt si piagio si si ciau... mi se pare mult mai practic ankur!!
  14. 60 .. iam dat! o sa ma interesez la service ms oricum !
  15. nu cred ca o sa trec la ceva mai mare.. citesc zilnic primul lucru care-l fac cand intru pe forum .. accidente! si m-am speriat destul... o sa trec la conserva in octombrie!
  16. ms dar nu e toba lui.. adik a fost schimbata si mie sa nu fie cu tot cu kitt... am toba STAGE II si dasta!
  17. Salut! De curand am achizitionat si eu permisul si un scuter aerox .. va rog frumos daca stie cineva unde se afla limitatorul .. si daca poate sa il dea jos scrieti aici ms mult1 Drum uscat!
×
×
  • Creează nouă...