gotlib Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Asa e. Pt cei interesati putem aduce Kushitani la 3000euro. poti sa imi dai mai multe detalii despre costumele KUSHITANI ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicentiu Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Inca unu... acu am vazut si eu mai evalabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Blade Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 lasa si tu nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 tu nu ai vazut data ultimului post ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 poate mai au unul pe stoc... elf, am auzit ca nu iti place spidi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Sincer ? cel mai mult imi place Alpinestars dar nu asta e motivul pentru care nu mi am mai luat spidi .. pur si simplu a fost o incurcatura .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 pai si eu sunt fan alpinestars... vezi ca am vb cu judas si dam comanda impreuna daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Buei RS-istilor! ia gura mica Ca vreau (incerc) sa fie surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bad Boy Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 sal. ma intereseaza si pe mine. unde e yamaha-titulescu ca habar nu am ca nu sunt din buc. mult'am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 cred ca s-au vandut toalele din 2003 pana in zilele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirutza Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 a sarbatorit 2 ani topicul si nu stia cum sa-i zica lma muhahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate