Rareshamico Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Salut! cine are piese de minsk? ma-r interesa un plutitor cu totu...imi lipseste si imi da toata benzina pe jos! o roata pe spate? e opt se poate rezolva sau trebuie schimbata neeaparat? astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Salut! cine are piese de minsk? ma-r interesa un plutitor cu totu...imi lipseste si imi da toata benzina pe jos! o roata pe spate? e opt se poate rezolva sau trebuie schimbata neeaparat? astept raspunsuri Gaspar 0744472055 sau DanyOldmoto....0740848790 ...probabil vei gasi kit de reparatie, probabil , dar mult mai sigur va trebui sa cumperi un carburator nou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 a era sa uit...il vand! 200 de euro nu am acte...le-a pierdut propietaru curului este modificat enduro...stare de functionare perfecta mici reparati;) cine e interesat id de mess:nikee_raresh sau 0765252594 0744292361 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate