serbanms Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Buna. Am 19 ani permis A de un an, m-am apucat de motoare la 15 ani. Am inceput cu un Gilera Runner de 50 cm (scuter), am mers un an cu el ilegal, fara atestat, cu doua mici incidente. La 16 ani am facut cursul si am luat atestatul, peste un an am luat si A1-ul, ocazie cu care mi-am luat un Gilera DNA de 125, model foarte popular in Mures, cu el am capatat, zic eu multa experienta, am cazut de 3 ori, o data am ajuns la spital destul de grav. La 18 ani mi-am luat un Derbi GPR, tot de 125. Il am si acum, l-am luat nou si am 6100 de KM, deocamdata multumit de el, fara probleme pana acum. De vreo luna am inceput sa ma gandesc serios la ceva mai mare, chiar de 250 nu mi-as lua ca nu mi se pare o diferenta asa mare (defapt e dublu) si sa trec la 500 sau 600 nu mi se pare in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Kawasaki ZX4R , cauta pe gugal pentru mai multe informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Da , Kawa ZX 4 R , dar e faza naspa cu piesele , ca au fost mai multe modele , americane plm... mai bine ia-ti un Kawa Er-6 sau Er-5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Kawasaki ZX4R , cauta pe gugal pentru mai multe informatii 1. Se scrie GOOGLE................. 2. Am vazut baieti care trec de la scuter Aprilia SR 50 ;a Yamaha YZF R1.................Mi se pare k u faci trecerea prea de la clasa la clasa..................50-125.250-400-500-600-750-850-900-1000-1200-1300-1400-Si in final Y2K asta cand o sa faci 100 de ani....................dar u alegi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 1. Se scrie GOOGLE.................2. Am vazut baieti care trec de la scuter Aprilia SR 50 ;a Yamaha YZF R1.................Mi se pare k u faci trecerea prea de la clasa la clasa..................50-125.250-400-500-600-750-850-900-1000-1200-1300-1400-Si in final Y2K asta cand o sa faci 100 de ani....................dar u alegi...... in primul rand, am dreptul sa scriu cum vreau , si am scris la misto gugal. Chiar asa de prost ma crezi incat sa scriu gugal / sait / etc ? in al 2-lea rand, daca tot mentionezi de baieti care trec de la scutere la R1 , probabil te refereai la prietenii tai cocalari care ii vedem adesea la sectiunea de accidente. in al 3-lea rand , mi se pare ca si tu esti cocalar citind ce ai scris la 2 si dupa cum ti-ai scris numele pe forum. probabil ca acuma ai un scuter si vrei R1, sa atragi mai multe pitipoance. bafta multa la sala, ca dupaia in prima curba nu mai tine de bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83uzy Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Buna. Am 19 ani permis A de un an, m-am apucat de motoare la 15 ani. Am inceput cu un Gilera Runner de 50 cm (scuter), am mers un an cu el ilegal, fara atestat, cu doua mici incidente. La 16 ani am facut cursul si am luat atestatul, peste un an am luat si A1-ul, ocazie cu care mi-am luat un Gilera DNA de 125, model foarte popular in Mures, cu el am capatat, zic eu multa experienta, am cazut de 3 ori, o data am ajuns la spital destul de grav. La 18 ani mi-am luat un Derbi GPR, tot de 125. Il am si acum, l-am luat nou si am 6100 de KM, deocamdata multumit de el, fara probleme pana acum. De vreo luna am inceput sa ma gandesc serios la ceva mai mare, chiar de 250 nu mi-as lua ca nu mi se pare o diferenta asa mare (defapt e dublu) si sa trec la 500 sau 600 nu mi se pare in regula. Salut...am si eu o intrebare la tine...am un derbi gpr de 50 ...si vreau sa ii pun un kit de 80 pentru ca e cam dus motorasu de pe el...si ma lovesc de intrebarea " se natie e motoru" ce cod are..bla bla....ca urmare...nustu ce kit ii trebuie...Nu ma pricep e prima moto...stiu ca suna prostesca interebarea .....dar kiar nu ma price...poti sa ma ajusti ...sa imi spui ce kit imi trebuie pentru motoru de gpr 50 ? multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate