Lutzifer Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 No, in sfarsit am recuperat si eu cablul de transfer de la telefonul cu care am facut poze.Asa ca , aducandu-mi aminte Dorin de restante de poze le postez ( incercand sa nu repet ce-a fost deja postat) dupa cum urmeaza: dupa ce ne-am intalnit la Margina cu fade am luat-o pe dealuri pana am ajuns la o rascruce Ce faina ii poza asta... Panorama ! Ar trebui sa mai repetam o astfel de tura... numa pe altundeva ! Saptamana viitoare daca ii vremea acceptabila, incercam sa mergem pe Valea Cernei ... sa iesim la Petrosani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Super tura, super peisaje ! La mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Super tura, super peisaje ! La mai multe ! Mersi ! Asa incet le inmultim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 FAINA TURA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate