bugix Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 eu am rebobinat un alternator de cbr la ilioara si nu am fost multumit, chiar daca nenea Sandu este ok , ca om. In primul rand nu mai vede bine si mi-a bobinat alternatorul invers si am renuntat la o siguranta a cablurilor de iesire ca sa poata fi montat, cabluri prea scurte, dar cel mai grav este ca trecerile bobinelor au fost pre tensionate, iar la prinderea pe capac s-au piscat doua fire din bobinaj, pe care le-a izolat cu hartie !! In final am pbservat ca lacul -rasina bicomponent este casanta si cade la vibratii si am renuntat sa-l montez, ca sa nu intre bucatilede lac in gaurile de presiune de ulei ale motorului. exista un lac/ rasina special folosit pentru moto, pentru ca pe alternator nou am vazut ca nu este casant ca cel folosit la rebobinarea ilioara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate