bartatiberiu Postat Aprilie 9, 2013 Autor Share Postat Aprilie 9, 2013 am lipsit o vreme deoarece am vandut motocicleta, dar curand vine alta.asa ca am sa mai postez invitatii, poate ne vedem totusi cu careva vara asta. eu sunt big.. BMW R1200GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Salve. Daca stiti de cineva care inchiriaza endurica pentru o zi sau un sfarsit de saptamana, dati va rog un semn. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Vand Yamaha XT 600 model 2KF,an 1990, revizii la zi(ulei motor,filtru aer,ulei telescoape,carburator sincronizat+curatat,releu tensiune nou,bujie iridium) ,itp 2014,multiple imbunatatiri ,consum 4%,top case mare Givi,2 chei, fiscal pe loc,motocicleta e pe numele meu,mai ofer aparatorile pentru telescoape care nu sunt montate momentan . Tel 0743303063 sau PM . http://www.motocicli...-yamaha-xt-600/ Pret de toamna 1080 Euro Salve. Daca stiti de cineva care inchiriaza endurica pentru o zi sau un sfarsit de saptamana, dati va rog un semn. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bartatiberiu Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 mai e cineva p-aici? asi dori sa stiu pe cine ma bazez daca mai e cineva cu Touring-Adventure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 mai e cineva p-aici? asi dori sa stiu pe cine ma bazez daca mai e cineva cu Touring-Adventure? As fi eu, dar numai cand merg pe acasa prin BM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bartatiberiu Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 OK, notează numărul meu de telefon (trimit in privat) si suna-ma când vi in oraș, sa nu mergi singur, (nici mie nu-mi place sa merg singur), da-m o tura de Maramures sau poate ceva mai mult. Cine se mai înscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 o intrebare: cum e drumul de la Creasta Cocosului la Breb? Se poate face cu un motor greu? face= sa mergi pe el :-) multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Se poate merge, nu greu si ai grija se lucreaza pe Baia Sprie - Barsana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate