Sari la conținut

bartatiberiu

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bartatiberiu

  1. Va rog sa-mi recomandati: ce baterie sa-mi iau pentru R1200gs 2005 si de unde (online)? Multumesc
  2. Comunitate virtuala a posesorilor de BMW GS din Romania. Este binevenit orice posesor de GS din Romania si nu numai. Vrem ca prin asta sa aducem un plus valoare grupului, oricine are vreo informatie care crede ca ajuta si altora este invitat sa o impartaseasca cu noi toti. De asemenea cind aveti nevoie de un ajutor puteti sa il cereti aici. https://www.facebook.com/groups/1727028134227028/?fref=ts
  3. Comunitate virtuala a posesorilor de BMW GS din Romania. Este binevenit orice posesor de GS din Romania si nu numai. Vrem ca prin asta sa aducem un plus valoare grupului, oricine are vreo informatie care crede ca ajuta si altora este invitat sa o impartaseasca cu noi toti. De asemenea cind aveti nevoie de un ajutor puteti sa il cereti aici. https://www.facebook.com/groups/1727028134227028/?fref=ts
  4. Comunitate virtuala a posesorilor de BMW GS din Romania. Este binevenit orice posesor de GS din Romania si nu numai. Vrem ca prin asta sa aducem un plus valoare grupului, oricine are vreo informatie care crede ca ajuta si altora este invitat sa o impartaseasca cu noi toti. De asemenea cind aveti nevoie de un ajutor puteti sa il cereti aici. https://www.facebook.com/groups/1727028134227028/?fref=ts
  5. https://www.facebook.com/groups/1727028134227028/?ref=aymt_homepage_panel » Post actualizat in 02 Aug 2016 08:24 acest forum e foarte bun cei care doresc pot veni si pe facebook Comunitate virtuala a posesorilor de BMW GS din Romania. Este binevenit orice posesor de GS din Romania si nu numai. Vrem ca prin asta sa aducem un plus valoare grupului, oricine are vreo informatie care crede ca ajuta si altora este invitat sa o impartaseasca cu noi toti.
  6. tipic Romanesc. i-l intereseaza pe ''nimeni'' ce face celalalt cu bani lui si cu viata lui. e frustrat de capra si iarba vecinului. Ce oameni? in loc sa ne bucuram impreuna de viata, ne-o tragen uni altora cu articiole de rahat. Azi orce idiot scrie articole pe net ca poate-l baga cineva in seama. pacat ca-mi pierd timpul sa scriu despre nimeni, in loc sa ma dau peste tot cu frumosul meu GS. cine are GS stie de ce l-a luat si ce poate, eu nu vad cum si de ce sa te dai schmeker in varfu muntelui.
  7. https://m.facebook.com/pages/RIDE-WITH-ME/753558358056987 RIDE WITH ME -aplicatie telefon Poate folositi/folosim
  8. Eu fac in fiecare duminica 200-300km dar nu ma întâlnesc cu nimeni. Duminica ce a trecut am vrut sa fac Botiza - Groșii Tiblesului dar e in lucrării, nu am reușit sa-l trec (e in șantier) acum se asfaltează, dupa ce-l termina, acolo va fi frumos. Duminica ce vine vreau sa merg Cavnic - Strambu Baiut - Târgu Lapus - Caseiu - Dej si retur... Se bagă cineva?
  9. N-o bun, fără graba încet sa ținem legătura aici si vedem cine mai vine si câți ne adunam.
  10. eu totusi trag INCA speranta sa gasesc aici parteneri de drum pentru 300-500km pe zi in tara sau afara de 1-2 zile. poate Transalpina - Transfagarasan (am fost de 2 ori dar niciodata nu e deajuns) sau Bucegi sau Retezat. daca e careva interesat poate facem echipa.
  11. Si eu sunt pentru curse lungi 300-500 km pe zi dar sa am cu cine, nu sunt experimentat dar niciodată nu frec motorul in oraș. Caut colegi de drum! (Suna a matrimoniale Hihihi)
  12. Nu mai înțeleg nimic... Nu sunt motociclete in Baia Mare? La deschiderea si închiderea Moto din oraș am văzut sute. Înseamnă ca fiecare umbla de capu lui, nu este o locație anume sau un club unde se aduna. Nici aici pe acest site nu prea e activitate, chiar ma uitam la "poze cu motoare din Baia Mare" pai de câțiva ani n-a mai postat nimeni. Am intrat pe acest site in speranța ca voi găsi o adunătura ceva. Eu nu sunt cu speed-utile, mai ales ca acum cu amenzile astea si la ce ușor rămâi fără permis pentru viteza cred ca a venit încet moartea speed-urilor. Unde sa te dai cu ele? Riști: o tura de Cluj in viteza = 3 luni pauza.
  13. Ar fi frumos sa fie in Baia Mare un loc unde sa se întâlnească motoriști. o terasa cu loc de parcare suficient, unde sti ca mergi la sigur si e cineva cu motorul acolo: faci legături, cunoști oameni, schimbi idei etc... Eu am impresia ca suntem împrăștiați si dezorganizați.
  14. OK, notează numărul meu de telefon (trimit in privat) si suna-ma când vi in oraș, sa nu mergi singur, (nici mie nu-mi place sa merg singur), da-m o tura de Maramures sau poate ceva mai mult. Cine se mai înscrie?
  15. mai e cineva p-aici? asi dori sa stiu pe cine ma bazez daca mai e cineva cu Touring-Adventure?
  16. sunt interesat cine are Enduro Touring Adventure in Baia Mare? sau toti prin padure si speed?
  17. vand cutii laterale BMW Vario de pe BMW R1200GS 2006 usoare urme de folosinta !!! butucul de cheie e setat pe cheia mea!!! ori schimbate ori cine stie sa le seteze pe cheia lui pret: 500,-eur 0744-514.081
  18. Niciodat dar niciodată nu am adormit la televizor sau cu o carte in mana sau oriunde in alta parte care necesita cât de cât minim de activitate. Când simplu ca mi-e somn m-a duc la somn. Eram de 4 zile pe drum, făceam zilnic 400-600km in grup, cu siguranță oboseala. Dar nu am crezut vreodată ca poți adormi pe motor. Colegi de drum mi-au spus ca: DA, se poate intâmpla. Nu i-am crezut, de aceia am intrat aici sa aud si alte păreri.
  19. Nu, nu am patit nimic. Dar nu înțeleg si a-și dori sa știu daca si alți au patit acest lucru.
  20. Știu ca sunt Off-topic: dar dintre voi cei cu mulți kilometri a-ți patit sau a-ti auzit sa Adormi pe motocicleta? Eu am patit-o si nu pot depăși momentul, nu înțeleg. Daca știe careva ceva, sa zică.
×
×
  • Creează nouă...