CristiUrsu Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 (editat) Planurile de concediu, asa cum le-am facut inca de asta iarna ... (protagonisti: eu, Rox, cumnatu', Florin, Andra, Bogdan, ,<bogdan_eu>, <BGB>, Andreea, Americanu', Stefania, Edy scuterica, un pic de Demostene) fara multe cuvinte, a fost cam ce ne-am dorit pe anul asta la capitolul "Litoral" . ------------------------------------------ Ajunsi de 2 minute am si disparut in apa ... Editat August 30, 2005 de CristiUrsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 ne ascundeam de arshitza la umbra de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 <bogdan_eu isi "tracta" cortul catre "cartierul" nostru , insotit indeaproape de demostene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 (editat) inca v-o doua poze, sa avem la ce visa la iarna Editat August 30, 2005 de CristiUrsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate