Sari la conținut

Accident In Bucuresti


sebosu
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu daca ati fost atenti dar deja e plictisitoare si banala vekea replica "nu l-am vazut" probabil ar trebui sa ne punem o instalatie de pom ca sa fim observati. Am ajuns la concluzia ca mai bine sa dau prioritate tuturor conservarilor care vin de pe drumuri fara prioritate, mersul regulamentar iar ar ajuta foarte mult. Cascati okii ca sa evitam accidentele, se pare ca toti conservarii merg cu okii inkisi.

 

Inca o intrebare "cam cat de aproape trebuie sa fim ca sa ne observe?!"

\

 

Si asta cu dat prioritate conservarilor care vin pe drumuri fara prioritate e aiurea, atunci la naiba ... daca nici macar cand am dreptul sa trec nu pot trece, unde vom ajunge.... Cum multi spuneau "M-a vazut, ne-am privit in ochi dar l-a durut in p..a de mine" arata rivalitatea asta idioata dintre conservari si motociclisti, damn it suntem tot oameni si fiecare are dreptul la viata, pacat ca la multi dintre noi acest drept ni-l curma cate un idiot(ata) care ori uita pentru ce sunt puse oglinzile ori are prea multe treburi ca sa se mai uite in ele.

Referitor la intrebarea ta " cam cat de aproape ar trebui sa fim" , la un amic exemplul a fost ca la o viteza... in depasire, nenea cu LOGANU` a uitat ca are oglinzi, a uitat ca mai sunt si altii in trafic si a iesit si el sa depaseaca ca doar deh, nu merge ala cu motoru cum merg eu cu loganu` lu taticu...

Rezultatul a fost... o mica zgarietura pe toba la moto, si una mai mare la masina....tnx God for that

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe lumea asta mai si gresim, chiar si in trafic. Se poate intampla ca intr-un moment de neatentie(poate ai picat un examen la facultate si te gandesti unde ai gresit, etc) sa nu vezi semnul "STOP" sau "CEDEAZA" sau oricare altul, fiind si ascuns printre ramurile unui copac. Tocmai de aceea suntem datori sa fim atenti la trafic si chiar daca mergem pe drumul cu prioritate sa nu-l slabim din ochi pe cel care iese de pe cel fara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...