Jump to content

categoria"A"

Super Membru
 • Content Count

  1,064
 • Joined

 • Last visited

About categoria"A"

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,260 profile views
 1. Nu stiu de ce, dar lasand la o parte animozitatile, cam toata lista ta cred ca este alcatuita din motociclisti cu experienta indelungata. Personal fac anul acesta 21 de ani de mers pe motocicleta (cu permis).
 2. Am tot incercat sa ma fac ca nu vad, dar nu pot sa nu remarc cauciucurile.
 3. Salutare! Am si eu o intrebare: Sunt cadrele de Mobra din diferiti ani identice sau difera in vreun fel? Ma intereseaza in mod special daca primul model de Mobra (cea cu bascula pe fata si stop napolitana) a avut un cadru diferit fata de cele care i-au urmat.
 4. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
 5. Ziceti ca va intalniti la Arc pentru a-i face o surpriza placuta Mirelei? Frumos gest... O sa vin si eu.
 6. Chiar nu ai cu cine,oricum eu apreciez taria de care dai dovad ca eu i-am bagat de mult in p masii!!

 7. "cand trec la mica distanta pe langa o masina parcata cu pasager sau sofer, incerc sa-i observ gesturile, poate-i prevad urmatoarea miscare" Asta e! Esti atent si cu ochii cat cepele incercand sa eviti un accident. Nu mergi cu gandul in toate partile, iar cand iti deschide ala usa, ca nu e obisnuit conservarul sa mai treaca ceva printre coloane, te proptesti in el si spui ca doar el e vinovat. Hai sa ne mai vedem si pe noi!
 8. NU MA OFTIC, pentru ca: 1. E clar ca de-aia ti-ai luat motor abia la 25 de ani... Aveai nevoie in ceea ce priveste fetele. N-a fost niciodata si cazul meu. 2. Degeaba te dai rotund cu CBR-ul ala de 600, pt. ca am avut CBR1000, iar acum am... alta tricicleta cu roti ajutatoare tot de 1000. 3. Autoportretul pe care ti l-ai facut este atat de amanuntit incat chiar ma face sa cred ca este real. ...Iar eu n-am fost niciodata manelist. Succes in viata!
 9. Da... BAN! ...Cum incepe post-ul asta?
 10. Aoleu... Asta era problema. Fug userii vechi din cauza mea, ca tot am mai auzit versiunea asta. Cum am spus si mai devreme: Daca iau ban, nu mai tastez o litera aici, la "Accidente".
 11. Asta e chiar un sfat demn de urmat. Sanatate!
×
×
 • Create New...