Sari la conținut

categoria"A"

Super Membru
  • Număr conținut

    1.578
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

Vizitatori Recenți Profil

1.952 citiri profil

categoria"A"'s Achievements

  1. Pai vad ca tu ai raspunsurile la toate intrebarile, asa ca nu vad ce rost mai are topicul. Adica stii deja ca trebuie injectie si nu carburatie, stii ca trebuie obligatoriu ABS, stii ca de choppere trebuie sa te feresti, musai echipament (scump, ca de-aia tai din bugetul pentru motocicleta), stii tot.
  2. Deci ala da semnal si tu nu-l lasi sa se bage... Si cica tot ala e nesimtit. Continua...
  3. Pe vremuri spuneam aici o vorba: Motociclistii poarta o parte din vina in aproape 100% din cazuri. ...Chiar si atunci cand legea e de partea lor. Macar si pentru simplul motiv ca aproape niciun accident cu motociclisti nu se intampla in timp ce acestia respecta viteza legala de deplasare. Zic doar ca trebuie sa ne asumam si sa nu mai cautam mereu vinovati doar in alta parte.
  4. Nu stiu daca se gaseste careva care sa te contrazica referitor la treaba asta. In mainile cui trebuie chiar si o Mobra este suficienta. Altii pot fi calare pe racheta, ca tot nu-i ajuta cu nimic.
  5. Timp de 7 ani m-am dat astfel, mii si mii de kilometri. N-a murit nimeni... Lasati circuitele si invatati sa va dati pe strada, ca muriti pe capete si nu stiti de ce. Merg de 23 de ani si inca stau aici si va povestesc lucruri. Cam cata greutate au userii la care pleci tu urechea? Pai pe voi va sperie mersul cu pasager si scoateti scaritele de pe motociclete. Nici n-are rost sa mai intru in alte detalii, ca deja nu puteti sa acceptati nici putinul pe care vi l-am servit.
  6. ABS, cauciucuri, echipamente de mii de euro si alte prostii cu care ma mai contrau unii pe aici. Exact ce spuneam... Adevarul este ca a mai si apucat sa schiteze o franare, doar ca nu l-a ajutat frana pt. ca nu era din aia radicala sau cum i-o zice. Iar cu o casca de calitate avea sansa sa... faca ceva mai multa paguba masinii, probabil.
  7. Haha... Exact ce spuneam pe alt Topic: Baietii care o ard pe circuit merg cel mai prost pe strada. La fel si cei care n-au experienta mersului in grup sau cu pasager. De acolo vine o anumita disciplina, pe care solo-riderii stradali si mai ales riderii de circuit nu o au. Am mers si eu la drum cu baieti care se dadeau la modul serios si foarte bine pe circuit, dar care in trafic m-au inspaimantat prin deciziile pe care le luau. Pe langa faptul ca ii pierdeai pe drum, pt. ca faceau greseli ca cele din filmulet, daca-i lasai in fata erai tot timpul in pericol.
  8. Stiu si eu din astia care inca n-au murit (soferi sau motociclisti). Evit zilnic accidente cu ei. Iar seara, cand ajung ei acasa, isi spun in sinea lor: Bai, ce sofer bun sunt! Bai, ce pilot bun am devenit!
  9. ...N-a avut trusa medicala, stingator si triunghiuri reflectorizante.
  10. Tocmai ce spuneam ca am mers in grupuri mari, de 15-20 de motociclisti. Deci mai sunt si altii ca mine. Dar e clar ca sunt mult mai putini astia care au ars-o in toate pozitiile, inclusiv in grup.
  11. Pai da, dar cand aceasta lipsa a experimentarii ii pune in pericol pe ceilalti, atunci devine o problema. Hai sa-ti mai spun ceva, tot din experienta personala: De departe cel mai dezorganizat mers, chiar si in "solo-riding", il au cei care dupa ce ca n-au experienta mersului in grup, pe deasupra se mai dau si pe circuite. Stiu ca ii voi supara pe unii, dar adevarul e ca baietii care stiu bine cu circuitele nu stiu aproape deloc cu strada.
  12. Eu vorbesc despre mers in grup de 15-20 de motociclete, zig-zag cu roata din fata suprapusa peste roata spate a celui din fata, de multe ori si mers in paralel. Cea mai mare distanta intre motociclete era zig-zag cu roata fata imediat dupa cea de spate a celui din fata. Vitezele... (You can't handle the truth!). Pentru cine stie "cu mersul in grup", in functie de viteza de deplasare a "capului de coloana", intelege care sunt si vitezele pe finalul coloanei, mai ales in depasiri. Am facut mii de kilometri in conditiile astea. Pauze doar de alimentare, ca doar ne-am adunat sa ne dam cu motoarele, nu sa depanam amintiri. Stau si ma uit si eu la postarile mele si pare ca ma umflu pe aici... Apoi inteleg ca problema nu e la mine, ci la cat de putin au experimentat pe moto unii dintre voi.
×
×
  • Creează nouă...